Следва

Знаехте ли за любовния триъгълник между Присила Пресли, Робърт Кардашиян и Елвис

Моника Белучи на Филмовия фестивал в Солун

Моника Белучи бе специален гост на Международния филмов фестивал в Солун, където получи награда за 30-те си години в киното 

Celebrities преди 5 месеца

59-годишната актриса се появи на събитието в три модни тоалета в любимия й черен цвят. Известната италианка бе отличена за превъплъщението си в образа на оперната дива Мария Калас в новия биографичен филм "Мария Калас: Писма и мемоари" (вижте още: Анджелина Джоли е Калас: първите кадри).

"Благодаря ви много. Благодаря на прекрасния Солунски фестивал. За мен е чест да получа тази награда и съм особено трогната да бъда тук, в Гърция. Искам да изразя огромната си благодарност към един от най-великите артисти на времето ни - Мария Калас”, каза Белучи, след което благодари и на гръцки.

Моника Белучи пред Elle Italia: цялото великолепно интервю

More Celebrities

Скарлет Йохансон и бялата рокля със сребърен кант

Celebrities преди 5 часа

Годишната вечеря на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом се състоя на 27 април в хотел "Вашингтон Хилтън". Освен видни журналисти и политици, събитието събра и много американски филмови и телевизионни звезди, сред които Скарлет Йохансон и съпругът й Колин Йост.  

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 4 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.