Следва

Чудим се дали ни харесва: Balenciaga и полата-кърпа за 1600 лева

We Love: Елизабет Дебики на премиерата на The Crown

Малката черна рокля на Даяна
 

All fashion преди 5 месеца

Достатъчен е само един поглед към изваяното лице и големите сини очи на Елизабет Дебики, за да разберем защо тя е най-добрият избор за ролята на принцеса Даяна в сериала The Crown (вижте още: Обещаващи: първите кадри от последния сезон на The Crown).

Освен че е блестяща актриса, перфектно пресъздаваща покойната принцеса, Елизабет доказа, че между нея и Даяна има още нещо общо и то не е външния вид, а вкусът към дрехите.

На премиерата на последния сезон на популярния сериал, Дебики зашемети с модерна интерпретация на “роклята на отмъщението” на Даяна. За червения килим 33-годишната Елизабет заложи на миди рокля от колекцията Пролет/Лято 2024 на Bottega Veneta с дълбоко деколте, паднали ръкави и структуриран корсаж. Визията допълват перфектен и много фин ала Даяна стил чорапогащник и черни заострени обувки Manolo Blahnik. Дебики е като привидение, на което му липсва само ослепителна диамантена огърлица, за да ни убеди, че е истинската Даяна (вижте още: Две рокли за една принцеса: резервната булчинска рокля на Даяна).

Това е втората подобна рокля, която актрисата облича. За първи път я видяхме в истинската визия на отмъщението в петия сезон на The Crown. Елизабет се появи в точно копие на роклята на Даяна: "Почувствах се много значима и доста силна, но също така тази рокля провокира нещо в мен като актьор. Не мога да го обясня. Доста е невероятно, че една рокля може да стане част от историята или да символизира толкова много живота. За мен този ден на снимачната площадка беше наистина специален!"

Силно впечатлени сме от разкошния избор на мис Дебики, а вие?

More All fashion