Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 12

Въпрос на самоприемане: Памела Андерсън за минималистична си визия

"Мислех си, че съм се пенсионирала, но не се получи така. Това е изцяло нова глава." 

Celebrities преди 4 месеца

Повечето холивудски звезди имат свой доверен екип от стилисти, гримьори и фризьори, които се грижат за безупречната им визия на червения килим преди голямо събитие. При Памела Андерсън обаче, нещата седят по различен начин. Тя е в нов етап от живота си, в своята минималистична ера: "Просто се придържам към семплото", споделя актрисата пред Vogue, преди да се появи на наградите за мода в Лондон.

Андерсън направи истински фурор по време на Седмицата на модата в Париж тази есен, когато реши, че се сбогува с грима - невероятно освежаващ и впечатляващ избор, като се имат предвид строгите стандарти за красота, наложени на жените, особено в модната индустрия (четете още: Памела Андерсън без капка грим в Париж).

Изненадана ли е Памела, 56, от бурната реакция по повод избора ѝ в медийното пространство: "Всъщност дори не съм си мислела, че някой ще забележи. Направих го повече за себе си, отколкото за каквото и да било друго. Просто си мислех: "Защо влагам толкова много усилия в това? Защо трябва да седя на стола за грим три часа?”.

Вярна на новата си идеология, Пам се появи без грим и на церемонията по връчването на модните награди в Лондон (British Fashion Awards), където награди Микаела Коел с отличието "Pandora Leader For Change". Въпреки семплата визия, Андерсън сияеше на червения килим и тайната за това се крие в правилната грижа за кожата: "Използвам само няколко продукта. Измивам лицето си под душа; поставям продуктите и това е, не мога да седя пред мивката и да правя някакъв сложен ритуал."

Минималистичният подход в грима продължи и в изчистения тоалет на Андресън, състоящ се от бял топ и леко разкроени панталони на Victoria Beckham, съчетани с oversize сако. Що се отнася до финалните щрихи, актрисата избра лабораторно отгледани диаманти от Pandora, след като по-рано тази година стана посланик на бранда: "Това е идеалният съюз, с техните усилия за устойчивост и всички страхотни неща, които правят. Харесва ми идеята за достъпни бижута за всички."

Новата визия на Пам е на светлинни години от еклектичните тоалети, с които беше известна преди - от рискования черен латексов корсет на филмовия фестивал в Кан през 1995 година, до розовата пухкава шапка за музикалните награди на MTV през 1999: "Имам няколко момента от червения килим, които напомнят на костюми за Хелоуин”, смее се Андерсън.

Сега по-уверената и спокойна Памела е на ход: "Мисля, че това е период на самоприемане в живота ми; просто отлепям пластовете, казва тя. - Мислех си, че съм се пенсионирала, но не се получи така. Това е изцяло нова глава."

More Celebrities