Следва

Trend report: минималистичният стил в 5 отлични пролетни варианта

В навечерието на сезона: 7-те сватби на 2023-та, които запомнихме

На прага на сватбен сезон 2024, припомняме кой за кого се ожени/омъжи в последните 12 месеца, защото изящните звездни хрумки изобилстват. Докато Барбара Палвин и Дилън Спраус избраха интимна сватба в провинциална Унгария с малко гости, Тейлър Хил и Даниел Фрайър се ожениха във ферма, вдъхновена от западната култура в Колорадо.

All fashion преди 2 месеца

Същевременно помним красивото и пищно Да! на София Ричи и Елиът Грейндж в Южна Франция, както и тържеството на Аня Тейлър-Джой и Малкълм Макрей във Венеция. Внезапният брак на Мили Боби Браун с Джейк Бонджоуви се превърна в една от най-обсъжданите теми в социалните мрежи, а сред последните, решили се на важната крачка в късните месеци на 2023-та бяха Ванеса Хъджинс и Коул Тъкър

Естествено, нъй-много ни вълнуват забележителните сватбени рокли на звездите. Докато Барбара Палвин предпочете класически дизайн от Vivienne Westwood, София Ричи се появи в 3 различни булчински рокли от Chanel, препращайки към приказната модна фантазия на всяка бъдеща булка. Ванеса Хъджинс, семпла и класическа невеста, избра елегантната булчинска естетика на Vera Wang. Джоуи Кинг бе в булчинска рокля по поръчка от Oscar de la Renta, сякаш направена от листа от бели рози. Кои булки на 2023-та ще запомним и защо, разглеждаме надолу. 


София Ричи и Елиът Грейндж


Барбара Палвин и Дилън Спраус


Ванеса Хъджънс и Коул Тъкър


Аня Тейлър-Джой и Малкълм Макрей


Мили Боби Браун и Джейк Бонджови


Тейлър Хил и Даниел Фрайър


Джоуи Кинг и Стивън Пит

More All fashion