Следва

Годишен ХОРОСКОП 2024: РИБИ

Годишен ХОРОСКОП 2024: ВОДОЛЕЙ

Няма по-сладко и интересно начало на годината от традиционния дълъг, наситен, личен годишен хороскоп на View Sofia за 2024, подробно за всеки знак, а днес именно... ВОДОЛЕЙ

Astro преди 3 месеца

Вашата управляваща планета, ексцентричният Уран, става ретрограден два пъти през годината, което ще окаже сериозно влияние върху вашия живот.

Водолеи, добре дошли в подробния ви хороскоп за 2024 г. Тази година е за постигане на баланс в различни аспекти на живота, от личните отношения до кариерните амбиции и грижата за себе си. Тя започва с директна фаза на вашата управляваща планета, Уран, в събота, 27 януари. Тази промяна сигнализира време за въвеждане на значителни промени в домашния живот, може би иницииране на ходове или промени, които създават по-хармонична жизнена среда. Тези промени няма да са само физически, но ще и отразяват вашия вътрешен растеж и развиваща се перспектива за лично пространство и комфорт.

Трансформация в домашната сфера обаче няма да завърши бързо и продължава по-късно през годината, тъй като Уран отново става ретрограден, започвайки от неделя, 1 септември. Това показва допълнителни корекции или разкрития в сферата на дома и къщата, продължавайки темата за личния еволюция. Във вашите взаимоотношения 2024 е свързана с намирането на правилния баланс между цененето на собствената независимост и отвореността към по-дълбоки емоционални връзки. Това е година, в която да изследвате както физическите, така и емоционалните аспекти на любовта, като същевременно останете верни на автентичното си аз. Вашият кариерен хороскоп за 2024 г. се разгръща като разказ за себеутвърждаване, креативност и възнаграждение. Време е да прегърнете уникалните си идеи, да заявите стойността си и да извлечете ползите от упоритата си работа и отдаденост под ръководството на Венера, Меркурий и Марс.

И накрая, тази година подчертава важността на грижата за себе си на фона на изискванията на живота. Става въпрос за възприемане на промени във външния ви вид, проучване на нови уелнес процедури и гарантиране, че вашето лично благополучие е основен приоритет. Продължавайте да четете, за да научите до най-малката подробност това, което космосът е подготвил за вас.

Важни астрологични събития за 2024 г. за Водолей

Събота, 20 януари: Слънцето влиза във Водолей
Събота, 20 януари: Плутон влиза във Водолей
Събота, 27 януари: Директен Уран
Понеделник, 5 февруари: Меркурий влиза във Водолей
Петък, 9 февруари: Новолуние във Водолей
Вторник, 13 февруари: Марс влиза във Водолей
Петък, 16 февруари: Венера влиза във Водолей
Понеделник, 19 август: Пълнолуние във Водолей
Неделя, 1 септември: Ретрограден Уран
Вторник, 19 ноември: Плутон влиза във Водолей
Събота, 7 декември: Венера влиза във Водолей

Любов и връзки

Водолеи, вашият любовен хороскоп за 2024 г. е смесица от независимост, сигурност и изследване, повлияни от движенията на Марс, Венера и Меркурий. Годината започва с усещане за независимост в любовния живот, особено забележимо около Свети Валентин, когато Марс влиза във вашия знак във вторник, 13 февруари, докато Слънцето все още е във Водолей. Този период ще ви накара да цените повече личното си пространство и автономия, дори ако сте в щастливо партньорство.

Венера, планетата на любовта, украсява вашия знак два пъти през 2024 г. – първо в петък, 16 февруари, и отново в събота, 7 декември. По време на тези транзити ще почувствате повишено чувство на щастие и сигурност в своите взаимоотношения. Ще има по-малко стрес от необходимостта да контролирате резултатите, което позволява да оставите нещата да се развиват естествено.

Значителна промяна във вашия подход към романтиката ще настъпи, когато Венера влезе във вашия 7-ми дом, дома на партньорствата, в четвъртък, 11 юли. Този транзит омекотява леко отчуждената ви природа, отваряйки ви към по-дълбоки емоционални връзки и романтични аспекти на любовта. Лятото се нагрява с Марс, който се премества във вашия 5-ти дом, дома на удоволствията, в събота, 20 юли. Този транзит обещава вълнуващо време, независимо дали това означава участие в случайни срещи или прочитането на думата "удоволствие“ ви кара да искате да се отдадете сам със себе си и грижа за кожата и маски за сън.

Тъй като Меркурий влиза във вашия 8-ми дом, дома на секса, в понеделник, 9 септември, ще имате желание да се свържете с другите и да изследвате своята сексуалност. За някои това може да означава намиране на общност, като например свързване с местната ъндърграунд сцена, мръсни приказки или просто приемане на по-дълбоко разбиране на собствените ви желания.

Приятелства

Уран става директен в събота, 27 януари и тази планетарна промяна ви насърчава да приложите промени, които значително засягат социалния ви кръг. Време е за поставяне на нови граници или вземане на важни решения, които създават по-хармонична жизнена среда. Ще се чувствате по-комфортно у дома в понеделник, 29 април, когато Венера влезе в удобния Телец. Този транзит може да доведе до дългоочаквано признание от семейството или дори до получаване на ключовете ви обратно от неприятен бивш.

Бъдете внимателни около Пълнолунието в Стрелец в четвъртък, 23 май. Това лунно събитие може да засили емоциите и да предизвика първични реакции, потенциално водещи до разногласия между приятели. Това е време, в което купонът може да излезе извън контрол и за прибързани думи, изречени в разгара на момента, може да съжалявате по-късно.

Уран става ретрограден отново, започвайки от неделя, 1 септември. Това показва, че трансформацията на вашия домашен живот все още продължава, изисквайки допълнителни корекции или размишления върху вашата жизнена ситуация и нейното въздействие върху социалните ви изяви. Годината ви предизвиква особено силно около Новолунието в Стрелец в неделя, 1 декември. Този период вижда много възраждащи се приятелства, които може би сте смятали за приключили. Това е напомняне, че докато някои връзки могат да приключат за постоянно, други могат да бъдат преразгледани и възстановени. Може да откриете, че се свързвате отново със стар приятел на по-здравословно, по-зряло ниво и място, готово да възстанови връзките, избледнели с времето.

Кариера

Тази година предоставя ключови възможности за напредък в кариерата, особено когато изобилната Венера е във вашия знак в петък, 16 февруари, и по-късно в събота, 7 декември. Тези периоди са идеални за евентуално повишение. Присъствието на Венера подобрява вашите способности за убеждаване, което прави това идеален момент да поговорите за това, което искате. Разбира се, не можем да контролираме икономиката, но можем да ви кажем кои други космически дни за отредени за правене на пари и сбъдване на мечти.

Когато Меркурий навлезе в Риби и във вашия 2-ри дом, дома на притежанията, в петък, 23 февруари, вашите комуникационни умения стават особено ефективни. Думите ви стават магия, независимо дали убеждавате екипа си на среща, основавате група с приятели или изразявате амбициите си в работата. Новолунието в Риби в неделя, 10 март, ви вдъхновява да откриете нови хобита или дори да обмислите промяна в кариерата. Като гордия чудак на зодиака е повече от нормално мечтите ви да се разминават с общоприетото. Не забравяйте, че е добре да работите, за да живеете, а не да живеете, за да работите, и излейте тази енергия в хобитата си.

Марс се премества във вашия 2-ри дом, управляващ парите, в петък, 22 март, подобрявайки способността ви да преговаряте и да реализирате целите си. Това е благоприятно време за финансов и кариерен напредък. По-късно, в неделя, 22 септември, Венера влиза в Скорпион и във вашия 10-ти дом, дома на социалния статус. Пролетта на 2024 г. указва силен тласък в работата и страничните проекти, което води до натоварено, трудолюбиво лято. Когато дойде есента, особено около Хелоуин, резултатите от вашите усилия ще станат очевидни. Този успех ви позволява да отпразнувате не само призрачния сезон, но и личните си постижения.

Здраве и уелнес

С началото на годината може да се почувствате леко на ръба поради вашата управляваща планета Уран, който е ретрограден. Този период продължава до събота, 27 януари, когато Уран тръгва в нормален ход. През тези първи седмици е от съществено значение да се погрижите за себе си и да не се чувствате виновни, че давате приоритет на благосъстоянието си.

Когато Венера влезе във вашия знак в петък, 16 февруари, и отново в събота, 7 декември, ще откриете, че любовта и парите идват по-лесно при вас. Тези транзити също са покана за реинвестиране в грижата за себе си. Тъй като Венера няма да бъде ретроградна през 2024 г., вие сте освободени от обичайните предупреждения да не правите драстични промени във външния си вид. Така че, Водолеи, не се колебайте да експериментирате с външния вид, независимо дали това означава да промените цвета на косата или да си направите нова татуировка, приемайки статута си на възхитителното извънземно от зодиака. Новолунието в Рак в петък, 5 юли, може да ви вдъхнови да изпробвате кардинално нова визия. Не забравяйте, че както е споменато във вашия кариерен хороскоп, ще бъдете заети с работа през лятото. Това го прави идеално време да включите уелнес процедури в графика си.

Уран става ретрограден още веднъж през 2024 г., започвайки в неделя, 1 септември, и продължава така до края на годината. Използвайте есенните месеци, за да се поглезите и да изследвате нови форми на уелнес. Независимо дали сте любопитни за акупунктура, масаж, терапия или друга практика, това е идеалният момент да опитате нещо ново и да поддържате selfcare пътуването си вълнуващо и пълноценно. 

More Astro