Следва

Бенедета Поркароли за Vogue Italia: „Любовта идва, за да ни спаси, но невинаги успява“

Прекрасна Памела Андерсън за Proenza Schouler SS 2024

Обожаемият минималистичен подход към красотата.

Celebrities преди 3 месеца

Памела Андерсън официално е новото рекламно лице на Proenza Schouler - разкошните кадри са от току що анонсираната кампания на марката за пролетта на 2024 г.

Неотдавна Андерсън обясни решението си да спре да носи грим (не че трябваше, разбира се) след множество публични изяви с no-makeup face на и около Седмицата на модата в Париж. В интервю моделът обясни, че доверената й гримьорка Алексис Вогел е починала от рак на гърдата през 2019 г. и оттогава Андерсън не се чувства комфортно да носи грим без Вогел до себе си.

Оттогава Андерсън следва един по-изчистен, по-суров подход към красотата, който много й отива, а освен това довежда и до страхотен маркетингов резултат - емблематичният модел участва в кампанията на Proenza Schouler, подчертавайки характерните силуети на марката с изтънченото си минималистично докосване. Уловена в перфектни костюми по мярка, уютни пухени якета и елегантни вечерни рокли, Андерсън се появява в кампанията, снимана от Davit Giorgadze, с грим от Cyndle Komarovski.

Иска ни се да признаем, че тази естетика е наистина елегантна и го правим. Руса коса, никакъв грим, освен малко блясък на устните, стегнати, стриктни кройки и малко, но отлично дефинирани цветове. Памела Андерсън за Proenza Schouler е фантастична, затова бягаме към сайта на амерканския бранд, за да си харесаме по нещо, което да комбинираме с новия тренд за кожа и красота без грим (По-малкото е повече: „скинимализмът“ е топ тенденцията на 2024). 

More Celebrities