Следва

Седмица на модата в Ню Йорк Есен/Зима 2024: безвремието на Michael Kors

Седмица на модата в Ню Йорк Есен/Зима 2024: ежедневната възвишеност на Tory Burch

С участието на Емили Ратайковски, Ирина Шейк и Палома Елсесер…
 

Runway преди 2 месеца

Модно ревю в библиотека? Защо не! Вярваме, че точно това са били част от мислите на Тори Бърч, когато е решила да презентира колекцията си Есен/Зима 2024 в обществената библиотека на Ню Йорк. Определено смело, но добро хрумване, което създава специфична и приятно разчупена атмосфера.

Ирина Шейк за Tory Burch

Що се отнася до визиите, Бърч ни пренесе в съвсем ново измерение, което представя естетика, коренно различна от обичайните ѝ дизайни. Особено внимание заслужава експериментът на Тори с материите: на подиума разточително се разходиха тоалети от кожа, необработен деним, телешки косъм, смачкан найлон, памук, рафия и прозрачна мрежеста материя. Изключителната разновидност и сложност на материалите се допълва от семплата и удобна конструкция на дрехите. Без излишни вътрешни подплънки, връзки или копчета, моделите са създадени да бъдат обличани с лекота и бързина (четете още: Напред към бъдещето: дрехите на 2024-та, които носим веднага).

Емили Ратайковски за Tory Burch

"Искахме да направим ежедневното възвишено: старо яке, абажур, дори шапка за душ", пише Бърч в бележките си към колекцията. Тези концепции се отразяват в роклите от трикотажна мрежа с асиметрични къдрици и полите, приличащи досущ на абажури. На подиума се появи и слип рокля с кант, вдъхновен от шапката за душ.

Палома Елзесер за Tory Burch

Новаторската колекция на Бърч внася елемент на шик към ежедневните визии и ние сме очаровани от това. Не пропускайте да разгледате всички модели в галерията и във видеото >>>


 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 месец

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.