Следва

Култовите моменти на Оскари 2024, които тв-камерите пропуснаха

UNIQA е официален спонсор на София филм фест

UNIQA България е официален спонсор на Международния филмов фестивал – София филм фест, който ще се проведе от 13-ти до 31-ви март.

Events преди 4 месеца

Един от най-големите филмови фестивали на Балканите ще отбележи своето 28-мо издание с изключително богата програма, до която ще могат да се докоснат зрители в няколко града в цяла България.

Официалното откриване на 28-мия София филм фест е на 13 март в Зала 1 на НДК.

Фестивалните прожекции ще продължат в София, Пловдив, Бургас и Варна до края на месец март. Авторите на селектираните творби в конкурсните програми ще представят своето творчество лично пред българската публика. Очакват се много световноизвестни гости с техните най-нови продукции.

На името на UNIQA за първи път ще бъде учредена и специална награда за „Най-добър български проект“ на София Мийтингс.

„За нас е изключително удоволствие да се присъединим към голямото семейство на София филм фест. УНИКА България вече дълги години е партньор на Банско филм фест, а от 2023-та година, заедно с държавите от UNIQA SEE региона – Босна и Херцеговина, Сърбия, Хърватия и Черна гора, UNIQA е ексклузивен партньор и на Сараево филм фест. За нас партньорството със София филм фест е още една стъпка напред към нашата мисия да бъдем партньор на най-големите културни събития в региона. Фестивалът представлява перфектна комбинация от култура, общност, социално съзнание и отговорност – ценности, на които се основава бизнесът на УНИКА в целия SEE регион. Уверена съм, че с партньорството ни със София филм фест ще затвърдим нашата мисия като компания – а именно да „живеем по-добре заедно“, която е закодирана и в нашия бранд.“, споделя Ивана Димова, Генерален мениджър на UNIQA България, „Щастливи сме, че UNIQA България вече е част от нашето семейство. Сигурни сме, че заедно можем да създадем още по-големи възможности и допълнителна стойност за нашите гости, партньори и за нашите верни зрители.“, споделя Мира Сталева, Изпълнителен директор на София филм фест и ръководител на София Мийтингс.

UNIQA България е част от UNIQA SEE региона, третата по големина група от компании в UNIQA International, която се състои от Босна и Херцеговина, България, Сърбия, Хърватия и Черна гора. Това е и най-бързо развиващата се група с голям потенциал за по-нататъшно развитие на застрахователния пазар, с 1600 служители и над 2 милиона клиенти. Бизнес фокусът на UNIQA SEE е ориентиран към клиентите, с цел предоставяне на високо качество на услугата, като поддържа силен фокус върху дигитализацията, инвестициите в общността и устойчивото бъдещо развитие.

Вече 31 години UNIQA България е символ на надеждност и коректност за своите клиенти и партньори. UNIQA предоставя на българските потребители модерни застрахователни решения на базата на широко продуктово портфолио по всички направления в общото, здравното застраховане и животозастраховането.

More Events