Следва

Софийски потайности. Магазин Биовариант - Твоята био алтернатива

Необикновена история с вино. Всеки има такава

По време на последния неделен следобед с приятелки установихме, че всички съжаляваме за поне три покупки...

Food преди 13 години

По време на последния неделен следобед с приятелки установихме, че всички съжаляваме за поне три покупки от миналата седмица, всички сме имали гадже с едно и също име и всяка си има своя история с вино. Някои от тях помним като вчера, други сме забравили по неясни причини, а за трети още ни боли глава като се сещаме.

Чаша хубаво вино утешава, съблазнява, стимулира апетита. И за да са станат специални дори и най-обикновените ти моменти, ти предлагаме и виното да не е обикновено.

Избери новата серия вина “Quantum” на Домейн Бойар с медал на Винария 2010.

Името на серията, инспирирано от наименованието на най-малката частица в материалния свят – Квант „QUANTUM”, илюстрира идеята на компанията за създаване на ново вино, в което е вложен целият потенциал на уайнмейкърите с внимание към най-малкия детайл за постигне на максимална хармония, баланс и завършеност на виното.



Вината от тази серия са модерни, със запомняща се индивидуалност, изявена сортовост и впечатляващ елегантен вкус точно като теб.

Гамата е създадена с желанието да ти предложи една съвсем нова формула - интересна комбинация на сортове и новаторски стил, съчетани с перфектно съотношение качество-цена.

Достойнствата на новите вина, бяха оценени още в момента на своята премиера и Quantum Шардоне 2009 спечели сребърен медал на Винария в категорията на белите вина от последна реколта.

С тази серия Домейн Бойар за пореден път затвърждава своя имидж на новатор в родното винарство, продължавайки да създава интересни продукти отличаващи се с уникален стил и високо качество.

Серията QUANTUM включва Совиньон блан, Пино Гри&Шардоне, Траминер, Шардоне, Розе, Пино Ноар&Мерло, Сира&Каберне и се предлага в бутилки от 750 и 375 мл.

Май вече знаем какво ще пием следващата неделя, а и не само.

More from View Sofia

More Food