Следва

Съвременен танц със звездна публика. Историческо изпълнение на Триша Браун в Dia: Beacon, Ню Йорк

Софийски потайности. Магазин Биовариант - Твоята био алтернатива

Когато имаш за цел здравословен и балансиран начин на хранене, а и на живот, неизменно се питаш кое е мястото...

Food преди 13 години

Когато имаш за цел здравословен и балансиран начин на хранене, а и на живот, неизменно се питаш кое е мястото, което ти предлага всичко това.

Ние пък като хора, които непрекъснато търсят нови места, намерихме това прекрасно био кътче.
И когато се чудиш накъде да поемеш за здравословен шопинг след работа или в почивните дни, нашият съвет е магазин Биовариант. Там можеш да напълниш кошницата с всичко, което ти е нужно.

От сертифицирани био храни, които са не само по-полезни, а и много по-вкусни, до натурална козметика и дори еко препарати за домакинството.

Представи си вкуса на истинския мед без консерванти, такъв като на село - имаш го. Или любимото бяло саламурено сирене, и то е там.

Пресни био зеленчуци българско производство, от които да си направиш витаминозна салата и да се чудиш с кое от 10-те различни вида олио да я подправиш.



Има всичко, което ти е нужно, за да препълниш кухненските шкафове така, че едва да успееш да ги затвориш – от основните брашно и ориз до най-малките глезотийки и подправки, с които готвенето се превръща в удоволствие и то здравословно.



Магазинът е и директен вносител на италиански млечни био продукти.

Докато разглеждаш и избираш, можеш съвсем спокойно да си поръчаш чаша ароматно био кафе или чай.



Както се казва - за всекиго по нещо. Дори и бебешки храни.



А ние направо се влюбихме в био козметиката, която, впрочем използва и целият Театър на армията в гримьорните си. Гримове, кремове, продукти за лице и тяло, които са био сертифицирани, на растителна основа, без парабени. Направо да им завиди човек на актьорите от „Армията”, нали?



Черешката на тортата е някъде около факта, че можеш да си вземеш дори перилни и почистващи препарати, които са еко сертифицирани и щадящи не само хората, но и природата.



Както вече казахме – всичко, от което имаш нужда за твоя био шопинг. С една дума – страхотно!!!

Магазин „Биовариант” ще намериш на улица Деан Белишки 60, кв. Гоце Делчев.


More Food