Следва

Детският свят през погледа на модерното изкуство

Тони и I Can Too представят клип към песента „HOW LONG?”, посветена на И АЗ МОГА

Клипът към песента „HOW LONG?” на поп певицата Тони и музикантите Краси Тодоров (D2), Росен Ватев и...

Events преди 13 години

Клипът към песента „HOW LONG?” на поп певицата Тони и музикантите Краси Тодоров (D2), Росен Ватев и Радослав Славчев, посветен на инициативата I Can Too - вече е факт.

С това парче създателката на хитовете “Всичко било е насън”, “Интернет самота” и “Както преди” се завръща на сцената с песен, която има шанса да се превърне в световен хит.

Видеото ще бъде представено на 28 май (петък) от 18:00ч. на сцената на Sofia Live Club.

Клипът ще изненада публиката с интересен сценарий. Специални гости на събитието ще бъдат много от лицата на И АЗ МОГА, взели участие в снимките, между които: прекрасната балерина Маргарита Будинова, момчетата от бой-група 032, Весела Бонева и Светльо, музикантите от Стерео стая – Криста, Мона и Боян, Явор Захариев (Gravity Co.), танцьорът Раул Торес, баскетболната легенда Тити Папазов, кабаретната актриса Елена Костова и актьорите Гергана Плетньова и Георги Николов и др. http://www.icantoo.eu/events.php?t=1

Това е първият проект на българска звезда, в който много популярни личности участваха, обединени от една кауза – I Can Too!

Видеото има социална насоченост и популяризира sms номерата: 14 15 и тел.: 09005 14 15 - за набиране на средства, за актуалната цел на И АЗ МОГА – Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив.

Тони и нейната банда са подготвили специално за събитието кратък музикален сет, в който ще изпълнят парчето „How Long?”, както и едни от най-популярните парчета на певицата с нови аранжименти.

По време на представянето ще се продават модните аксесоари I Can Too, средствата от които са в подкрепа на децата с увреждания.

 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 5 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?