Следва

Откриха най-черното черно. Приготви миглите си

Горещи устни за горещи страници. Сподели своето плажно четиво и спечели нов глос от MAC

Ето как изглежда този look върху устните на модела Магдалена Фраковяк, а може да изглежда точно толкова добре...

Beauty News преди 13 години

За съжаление слънчевият загар все още е непостижим, освен ако ваканцията ти ни е стартирала на някой остров миналия месец, но пък горещите летни подобрения във външния ти вид тепърва предстоят.

Всеки понеделник до края на юли тук на страниците на ViewSofia ще ти подаряваме по една добра идея за твоето лятно самочувствие. С грим, с последна новост в козметиката, супер актуални прически или пък с тонизиращи коктейли ще те зареждаме за пълноценно ваканционно настроение…

Този понеделник сме избрали страхотен глос за устни от професионалистите в бранша, а именно M.A.C, който можеш да си спечелиш с минимални усилия.

Избираме перлено-малиновото нежно присъствие на MAC Lustreglass, цвят Venetian като единствения аксесоар, освен задължителните бански и големи слънчеви очила, който си струва да вземеш на плажа.



Ето как изглежда този look върху устните на модела Магдалена Фраковяк, а може да изглежда точно толкова добре на чистата ти кожа, само с бял молив около очите, ако ни споделиш кои са най-горещите заглавия, които ще съпътстват лятната ти ваканция и плажните моменти под чадъра.

Сподели във коментарната форма за твоите горещи страници (заглавията от книги, които ще включиш в списъка за лятната ваканция) и можеш да спечелиш чисто новия глос на MAC.

Чакаме те да споделиш!
 

More Beauty News