Следва

Weekend to-do list. Зимни истории с Toffee Nut Latte и Mocha Praline в Starbucks

Изкуството на виното и вино за изкуството в новата колекция "Арс Лонга"

Връзката между древното изкуство на виното и голямото изкуство е концепцията, вдъхновила създаването на новата...

Food преди 13 години

Връзката между древното изкуство на виното и голямото изкуство е концепцията, вдъхновила създаването на новата колекция "Арс Лонга" на "Домейн Бойар", чиято дегустация беше вчера в ателието по скулптура на Националната Художествена Академия.

Името на серията е цитат от философската сентенция "Ars Longa, vita brevis..." (животът е кратък,изкуството е вечно).

На събитието не липсваха и ВИП-персони от всичкички сфери на изкуството. Звездите от "Стъклен дом"- Асен Блатечки, Калин Врачански, Яна Маринова, както и Денди, Ути Бъчваров, Елен Колева, Мирослава Кацарова, Анри Кулев и много други, останаха очаровани от първокласните вина.

Етикетите на петте червени вина показват картини на едни от най-великите майстори в изобразителното изкуство.



Колекцията излъчва много фантазия и изискан стил, и предлага освен комбинация между популярни сортове като Сира, Мерло, Мавруд и Каберне Совиньон, също и атрактивните и не толкова познати на нашата винена сцена- Каладок и Барбера.



Вината "Арс Лонга" притежават ярка индивидуалност, добър баланс с много дълбочина и финес, а всяка чаша е извор на артистично вдъхновение за всеки ценител.



От ViewSofia се вдъхновихме от чудесната атмосфера и рубинените напитки и горещо ти препоръчваме и ти да се инспирираш от "Арс Лонга" на Домейн Бойар. Защото животът е кратък, а изкуството е вечно...

More from View Sofia

Лукаш Ябурек представя кристаланата си колекция DOLCE VITA в Чешкия център в София

Events преди 2 години

Художникът, дизайнерът и майсторът на кристално стъкло Лукаш Ябурек ще представи на 2 декември в 18 часа в Чешкия център в София колекцията си за напитки Dolce Vita. Освен нея ще бъдат показани и изящно шлифовани дизайнерски вази, изработени с много внимание и прецизност

Всички причини да гледате "Изгубеният град", смешно-романтична глътка въздух с Бълок, Тейтъм и Пит

Movies & TV преди 2 години

Ако имате два часа време, които много искате да "изгубите", потопете се в това лепкаво пролетно питие от флирт, майтап, пайети, токчета, едри приятелки, зомбирани отхвърлени милионерски дечица и още, защото филмът със сигурност ще ви позабавлява приятно.

More Food