Следва

Гримът на есента според Ню Йорк, Лондон и Милано

Белезите не са за цял живот

Те не са вечни. Избий си го от главата! И няма да ти коства много усилия, за да ги премахнеш! Онези неприятните...

Beauty News преди 13 години

Те не са вечни. Избий си го от главата! И няма да ти коства много усилия, за да ги премахнеш! Онези неприятните белези, които имаш от детството или от миналото лято са съвсем заличими, само ако знаеше как!

Всъщност от много години съществуват лесни методи за лечението им като този, при това с доказана ефективност, на гела за белези Контрактубекс, който ще върне обратно и самочувствието ти.

Контрактубекс е продукт на немската фармацевтична компания Мерц и е предпочитано средство за премахване на белези при дамите, господата и децата, дори.

Гелът лесно се справя с нововъзникнали белези, но има висока ефективност и при старите досадници. Единственото, което ти е нужно е търпение – това е бавен процес на лечение, който може да продължи от 6 месеца до 1 година. Но пък си струва!

Независимо от причината за тяхната поява, белезите принципно представляват едно и също нарушение на тъканите на кожата и последващо изграждане на нови тъкани, които са различни по тип и функционалност.

Те са твърди, груби и нееластични поради растеж на повече съединителна тъкан, която се стреми да затвори раната, а в тази зона липсват също потни и мастни жлези.

При нови нарянявания на кожата използването на Контрактубекс предотвратява образуването на белези, а при вече образувани продуктът омекотява тези тъкани и постепенно ги разгражда.

Така гелът е ефективен срещу всякакви белези, като такива от операции, секцио при раждане, изгаряния, травми, варицела и други.

Разграждането на тъканите на белега води до изравняване със здравата кожа и заличаване на цветовата разлика.

Повече информация за премахването на белезите ще откриеш на страницата на Контрактубекс.
 

More from View Sofia

More Beauty News