Следва

News Екстаз в четвъртък: Градска жега до събота, Асен Блатечки се снима с котки, първи летни намаления, Алая оспори модния вкус на Анна Уинтър

Летният сезон на къмпинг Смокиня започва официално

След като във вторник официално астрономическото лято се настани в България, все повече хора се настройват на вълна "морска почивка" и парти емоции...

Culture преди 12 години

След като във вторник официално астрономическото лято се настани в България, все повече хора се настройват на вълна "морска почивка" и парти емоции. Този уикенд на плажа на един от най - живописните къмпинги у нас "Смокиня" - ще бъде даден официален старт на безгрижните летни дни с 48-часов парти маратон на Green Life bеach bar.

Още в петък там ще бъде дадено началото на дългите, щури летни вечери. Музиката ще бъде осигурена от Dockoff, който е подготвил най - добрия си летен микс. Съботната сутрин гостите ще посрещнат изгрева с чаша ароматно кафе, плаж под звуците на релаксираща музика, селекция от качествени коктейли и вкусни изкушения приготвени от Green Life beach bar. Вечерта на 25 юни танците под лятното небе продължават с Vibe Slaves или иначе казано - DJ Jijo (beats & scratches), Roel Holander (sax) и невероятните вокали на Nadin Kaloianova.

Плажовете ни вече се пълнят с почиващи, което е доказателство, че този сезон предпочитана дестинация ще бъде българско Черноморие. Не само българите оценяват неговата красота и привлекателност. След изследване на 21 000 плажове на Стария континент Европейската агенция за опазване на природата класира най-чистите от тях. Българските златисти ивици се нареждат до престижни дестинации като Хърватия, Малта, Гърция и Португалия. Родината ни заема следващото място, заедно с Португалия и Финландия.

Очертава се много успешен летен сезон на българското Черноморие. Особено на Смокиня. Защото една от водещите тенденции на лято 2011 е, че българинът предпочита спокойствието и романтиката на дивите плажове и бяга от шума на масовите курорти, като същевременно бе иска да се отказва и от нощното забавление. А какво по-добро място за това от плажа на къмпинг Смокиня и парти атмосферата на Green Life beach bar. Ако съдим по началото му, се очертава много успешен летен сезон на българското Черноморие. Особено на Смокиня.
 

More Culture