Следва

И победителят е … Денсинг Старс 2

Kiss по радиото. Новият им албум е в България

Една от най-легендарните рок групи в историята, KISS издава първия си нов албум от 11 години насам. Sonic Boom...

Events преди 14 години

Една от най-легендарните рок групи в историята, KISS издава първия си нов албум от 11 години насам. Sonic Boom излезе в понеделник от Roadrunner Records, в България – за Вирджиния Рекърдс. Албумът е продуциран от самия Пол Стенли в Лос Анджелис и съдържа 11 чисто нови KISS химни.

Вече цяла седмица Радио Star FM е посветило на групата. Шоуто е всеки ден до петък и ще звучат класики на групата, както и новият сингъл Modern Day Delilah.

В събота, 10 oктомври, Насо Русков от 12.00 до 15.00 ще представи цялата им пищна история. В предаването ще намерят място и други глем величия.

Така че слагай маската и пускай Star FM.

София - 105.6 MHz
Пловдив - 102.7 MHz
Варна - 105.7 MHz
Бургас - 107.1 MHz
Русе - 103.9 MHz
Стара Загора - 89.7 MHz
Сливен - 96.2 MHz
Благоевград - 101.1 MHz
Велико Търново - 90.9 MH

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 седмица

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.