Следва

Властелините на хаус музиката Steve Angello, Mark Knight и Tom Staar гостуват на Денс Арената на EXIT

Цялото семейство Бекъм - мечтата на всеки папарак - се забавлява на хокеен мач

Малката Бекъм е облечена в розово и с джинси, а татко й в бял т-шърт и също джинси...

People of art преди 10 години

Сплотени, красиви и в спортно настроение, семейство Бекъм в пълен състав "направи" вечерта на папараците снощи в Лос Анджелис по време на хокеен мач.

Татко Дейвид целува безспирно на тати дъщеричката Харпър, докато камерата, наречена сладко KissCam, ги следи.

В предишни репортажи се вижда как футболистът целува жена си Виктория, но снощи Харпър е кралицата в сърцето му и няма как да е иначе. Едничка сред трима братя, тя е най-мъничката, а и наистина супер сладка.
Когато камерата фокусира Бекъм, той бързо целува малката Харпър, а любовта се предава на огромен екран, видим от всяко място на грамадния стадион.









Малката Бекъм е облечена в розово и с джинси, а татко й в бял т-шърт и също джинси.

Заедно с умилителната двойка на мача присъстват и останалите членове на фамилията Бекъм - тримата братя Бруклин, Ромео и Круз.

Бекъм не са единствените знаменитости, забелязани на мача вчера. Само ред пред тях седят Том Круз и синът му Конър.



И докато не е ясно дали звездните семейства са пристигнали заедно на събитието, съвсем очевидно е, че се радват много на присъствието си редом. Всички са видимо в перфектно настроение, Том Круз и син, както и мъжката част от Бекъм са широко усмихнати и само мама Виктория е наполовина и твърде деликатно усмихната, но то си е в нейния стил и не пречи.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра