Следва

Нова колекция гримове RiRi Holiday от Риана и M.A.C

Марго Роби вече не е руса. Секси блондинката избра тъмен кестен

Сексапилната австралийка от „Вълкът от Уолстрийт” напоследък предизвика истински фурор не само с...

Celebrity beauty преди 10 години

Сексапилната австралийка от „Вълкът от Уолстрийт” напоследък предизвика истински фурор не само с ролята си на изкусителна съпруга на Леонардо ДиКаприо, но и с появите си на червения килим и светски събития.

Платиненорусата й коса със сигурност бе ключова част от нейния имидж, но 23-годишната актриса демонстрира съвършено нова визия в Понеделник. Селфито на Марго без грим и нахлупила бейзболна шапка разкрива новите й мишокестеняви коси, специална придобивка за последната й роля в научната фантастика „Z for Zachariah”, чиито снимки текат в момента.

Захвърлила типично женствените си и бляскави тоалети, актрисата позира в момчешки и небрежен стил с широка тениска и томбой риза върху нея.



Съвсем наскоро бе обявено, че Марго ще замести Аманда Сайфрид в главната женска роля в „Z for Zachariah”. Новоизгряващата звезда ще си партнира със сладура Крис Пайн и Чиуетел Еджиофор, последният наскоро бе номиниран за Оскар за ролята си в „12 години в робство”.

Филмът-адаптация по научно-фантастичната новела на Робърт С. О’Брайън разказва за пост-апокалиптична Америка и се снима в момента от режисьора Крейг Зобел. Главната сюжетна линия проследява историята на момиче от малък град и нейният живот по време на ядрена война.

Напоследък се носят слухове, че горещата австралийка ще се появи и рамо до рамо с шведския мачо, Александър Скарсгаард, в дългоочаквания филм „Тарзан”.

Последните няколко месеца определено са доста натоварени за Марго, която тъкмо приключи снимките на лентата Focus, където играе с Уил Смит, и на военната драма Suite Francaise с участието на Мишел Уилямс и Кристин Скот Томас.



Горещите секс-сцени на Марго във филма „Вълкът от Уолстрийт” събудиха любопитството на медиите за личния й живот. Името на актрисата се е свързвало с тези на Уил Смит, Орландо Блум и, разбира се, с това на Мистър ДиКаприо.

Актрисата също така превлече и наблюдателното око на собственика на Playboy, 87-годишния Хю Хефнър. В интервю пред медиите Хю, макар да не е запомнил името на Марго, споделя: „Момичето, което играе съпругата на Джордан Белфорт, във „Вълкът от Уолстрийт” е много, много красиво!”. Журналистите отвръщат: „Да, тя трябва да се появи в Плейбой! Изпратете й съобщение!”, на което Хефнър лаконично отговаря: „Готови сме за нея. Тя е страхотно попадение”.



More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 3 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя