Следва

Играта за разкошния HTC One M8 приключи. Виж кой е победителят!

От първо лице: Какво си хапват звездите, когато са на диета? - Маги Джанаварова

Днес се срещаме с едно момиче, по което не един или два пъти откровено сме обръщали глави...

Health преди 9 години

Малко се жените, които генетично са надарени с онзи набор от физически характеристики, които ги правят да изглеждат божествени без капчица усилие, диета или режим на хранене.

Повечето са всъщност тези, които, точно като нас, често правят усилия, за да са в добра кондиция и форма през годината и наистина... при добро желание също изглеждат перфектно и хармонично, но с цената на известно количество труд и малко женски тайни.

В рубриката ни "От първо лице" те срещаме именно с такива популярни личности. Видимо добре сложени и без проблеми с външния вид. Грациозни, красиви и сами по себе си привлекателни дами, които със самочувствие ползват телата си. Жени, на които се възхищаваме за усилията, които полагат и които без да се замислят ни отговарят на въпроса Как? Как го правят те? Как се отнасят към тялото си? Какво си хапват, за да не пълнеят?

Днес си говорим с чаровната и вечно усмихната Маги Джанаварова, по която не един или два пъти откровено сме обръщали глави. Изваяното тяло, което тя има е блян за всяка една от нас, но дали само тренировките са достатъчни, за да го имаме и какви точно са те, разбираме от самата нея. Ето какво ни сподели певицата...




Като цяло не съм човек на строгите диети, по скоро комбинирам храната със спорта. Минах през няколко такива като водна аеробика, фитнес и в момента бокс. Честно казано не съм привърженик на фитнеса, тъй като съм по динамична личност и обичам интересните спортове.

Водната аеробика беше нещо, което страшно много ме зареждаше и помагаше за тонуса. За съжаление, ми се наложи да прекъсна и затова трябваше да си намеря нещо друго и така стигнах до бокса. Там общо взето сваляш доста килограми, ако не се храниш добре. А аз сутрин се храня с кисело мляко, плодове за сезона, чия и годжи бери. Като понякога нямам времето за всичко това и просто грабвам един банан.

Следобяд хапвам пак някой плод или нещо шоколадово, защото доста често си позволявам сладко, а пък вечер залагам на салата с омлет и някакъв вид месо. През лятото вечер наблягам на риба и морски дарове. Смятам, че за да се чувства човек добре трябва освен да спазва режим на хранене и да спортува, да си позволява и от онези забранени неща, които страшно много обича. Или поне аз така правя...


 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.