Следва

Нещо хубаво се случва в София

Отдай се на спиращо дъха изживяване с новите вкусове на дъвки 5

Знаете ли, че интензивните аромати могат да стимулират от 2000 до 5000 вкусови рецептори, които всеки от нас има на езика си? А знаете ли, че и зрението участва също толкова интензивно в храненето...

Food преди 9 години

Знаете ли, че интензивните аромати могат да стимулират от 2000 до 5000 вкусови рецептори, които всеки от нас има на езика си? А знаете ли, че и зрението участва също толкова интензивно в храненето?

Възбуждането на повече сетива носи разнообразие в ежедневието. Подобрените дъвки 5 залагат на ефекта от стимулирането на сетива. Всеки апетитен вкус от серията е изпълнен със сетивна наслада и ни предлага ново изживяване.

Истинска новост във визията на дъвки 5 са уникалните за всяка опаковка и вкус сребристи елементи. За допълнителното стимулиране на зрението допринасят и цветните акценти върху стилната черна опаковка. Кадифеното й луксозно покритие възбужда осезанието и доставя специално усещане на върха на пръстите. Особено впечатляващи са обновленията във вкуса. Без значение кой от вариантите ще изберете: вкусна диня, изтръпващо електрическа мента, разтърсващ горски плод или ледено охлаждаща мента, интензивният дълготраен вкус ще ви впечатли.

Новите дъвки 5 са в търговската мрежа от август. От края на септември търсете и опаковките с промо кодове, които ще донесат на своите фенове множество награди, стимулиращи сетивата.


 

More Food