Следва

DamNation – филм за опазване на реките

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Какво е по-хубаво от много кино? Още повече кино! И го имаме с новите предложения тази седмица...

Movies & TV преди 9 години

Какво е по-хубаво от много кино? Още повече кино! И го имаме с новите предложения тази седмица. Много екшън, малко смях и кибер приключения, ни очакват в киносалоните, за които трябва да се подготвим още от сега.

Новините от големия екран не спират и за миг. Филмовото събитие, още в началото на годината бе раздаването на 72-те награди "Златен Глобус", където един от големите победители, лентата "Юношество", определено си заслужава вниманието. Силно препоръчваме! 

Внимание заслужат и заглавията от миналите ни селекции (Trailer1, Trailer2, Trailer3, Trailer4), след което спокойно можем да се отправим към най-близкия мол.

"Хакер" ("Blackhat")

Актьорите: Крис Хемсуърт, Вайола Дейвис, Тан Вей, Холт Макколъни, Мани Монтана, Спенсър Гарет, Сара Финли

Режисьорът: Майкъл Ман 

Сюжетът: Кибер пространството прави хората уязвими към всякакви атаки. Точно такава атака се подготвя от невидим враг. Само един човек е способен да го спре – Никълъс Хатауей – хакер и гениален програмист, осъден на 15 години затвор.

Сексапилният Крис Хемсуърт се впуска в шеметно приключение, за да предотврати следващия 11 септември. Този път обаче атаката ще бъде в кибер пространството, което се е превърнало в неделима част от живота на хората по цял свят. А в момента, в който те се включат в мрежата, изгубват контрола върху информацията, която споделят, и сигурността на данните.

Премиерата:
16 януари (България)

"Кум под наем ООД" ("The Wedding Ringer")

Актьорите: Кевин Харт, Ашли Джонс, Уитни Къмингс, Клорис Ричман, Мими Роджърс, Оливия Тирлби, Хорхе Гарсия, Дженифър Леуис, Джош Гад, Кейли Куоко, Кен Хауърд, Ефион Крокет, Дан Гил, Кори Холкамб, Колин Кейн

Режисьорът: Джереми Гарелик

Сюжетът: Дъг Харис (Джош Гад) е мил, но малко странен и необщителен жених, който има проблем – няма си кум, а остават само 2 седмици до сватбата с момичето на мечтите му. С препоръка той се обръща към Джими Калахан (Кевин Харт), собственик на „Кум под наем“ ООД, който предлага толкова нужната услуга – ласкав кум за хора точно като Дъг.

Докато сватбата се превръща в редица от комедийни и нелепи моменти, неочаквано приятелство се заформя между Дъг и Джими.

Премиерата: 16 януари (България)

"American Sniper"

Актьорите: Брадли Купър, Сиена Милър, Джейк МакДормън, Люк Граймс

Режисьорът: Клинт Истууд

Сюжетът: „American Sniper” е екранизация по автобиографичната книга на Крис Кайл (Брадли Купър), който е американският снайперист с най-много официално потвърдени жертви във военната история на САЩ. Популярността му е толкова голяма, че той се превръща в основна цел на иракските бунтовници, които дават награда за главата му. Подобно на много свои събратя по оръжие, когато след четири изтощителни тура в Ирак, Кайл се завръща у дома при съпругата и детето си, той открива, че е невъзможно да остави войната зад гърба си.

Премиерата: 16 януари 

"Vice"

Актьорите: Брус Уилис, Томас Джейн, Амбър Чилдърс, Брайън Грийбърг, Шарлът Кърк, Тайлър Дж. Олсън

Режисьорът:  Брайън А. Милър,

Сюжетът: Уилис е в ролята на Джулиан Майкълс – създател на ултимативния развлекателен коплекс VICE, в който няма закони и правила и благодарение на живеещите там изкуствени обитатели, които са неразличими от хората, посетителите могат да сбъднат най-извратените си и насилствени фантазии, без страх от последици. Но нещата за Майкълс не се развиват никак добре – в следствие на инцидент един от изкуствените (Амбър Чилдърс) се самоосъзнава и избягва, търсейки възможност за отмъщение, а междувременно безкомпромисен полицай (Томас Джейн) е твърдо решен да се възползва от случая и да затвори комплекса.

Премиерата: 16 януари

More Movies & TV