Следва

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Дарина Павлова, Илиана Беновска, Иво Сиромахов и Ники Илиев жури в четвъртия сезон на „България търси талант”

Тази пролет по bTV стартира четвъртият сезон на най-позитивното шоу в...

Events преди 9 години

Тази пролет по bTV стартира четвъртият сезон на най-позитивното шоу в родния ефир - "България търси талант". Кандидатите за слава и титлата "Талант на България" ще мерят сили и ще се опитат да впечатлят журито, което през този сезон ще бъде в нов и още по-звезден състав – Дарина Павлова, Илиана Беновска, Иво Сиромахов и Ники Илиев.

Всеки от членовете в състава на журито е доказал се професионалист в своята област.



Дарина Павлова е известна с уменията си да открива таланти.



Илиана Беновска е известен журналист, които има и богат опит като режисьор, автор на редица книги, пиеси и сценарии.



Иво Сиромахов пък е доказал уменията си като писател, сценарист, режисьор и актьор.



Режисьорът и актьор Ники Илиев, създател на два от най-гледаните български филми в последните години у нас, също ще покаже нюха си за откриване на таланти.

Дали журито ще се изуми от нестандартните възможности на кандидатите, с които ще се срещне за първи път на 12 февруари на снимките на същинските кастинги на шоуто, ще стане ясно в следващите дни. За разлика от предишните сезони, в това издание на формата ще вземат участие всякакви хора, с уникални и неподозирани умения, както и много повече таланти от чужбина. Зрителите ще станат свидетели и на включването на нов елемент в предаването, наречен „златен бутон”, който дава възможност на жури и водещи да изразят своето мнение и подкрепа за конкретен участник/ци.
 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 3 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?