Следва

През седмицата ще видим ОЩЕ...

TLC представя сблъсъка между „Най-добрите и най-лошите готвачи” в нова поредица

TLC представя новата кулинарна поредица „Най-добрите и най-лошите готвачи”. В нея...

Events преди 9 години

TLC представя новата кулинарна поредица „Най-добрите и най-лошите готвачи”. В нея някои от най-виртуозните готвачи във Великобритания, отличени със звезда на Мишлен, приемат предизвикателството да превърнат свои колеги от евтини ресторантчета, кръчми и кафенета в майстори от световна величина.

Премиерното предаване започва излъчване на 27-май, сряда, от 21:00 ч. по TLC.Във всеки епизод зрителите ще проследят възходите и паденията на някой от „чираците“. Те ще се опитват да научат всичко от наставниците си само за три седмици, преди да заминат в Париж, Берлин или Милано. Там те ще попадат в едни от най-добрите ресторанти в Европа, за да подложат придобитите си умения на тест. Дали учениците ще успеят да се представят като ненадминати помощник-готвачи или напрежението ще им дойде в повече? Разберете в „Най-добрите и най-лошите готвачи” от 27-и май.


 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 месец

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.