Следва

Дарина Павлова на яхта с Бандерас и Гибсън в Кан

"Сподели книга с Приятел", страхотната инициатива на ViewSofia във Facebook приключи. Ето какво направихме!

С 90 актуални и повече от великолепни заглавия и тази година успяхме да изненадаме част от приятелите на нашите читатели, в чест на най-светлия български празник...

Books преди 8 години

Навръх 24-ти май, Деня на българската просвета и култура, прекрасната инициатива на ViewSofia във Facebook - "Сподели книга с Приятел" приключи.

С 90 актуални и повече от великолепни заглавия и тази година успяхме да изненадаме част от приятелите на нашите читатели, в чест на най-светлия български празник и сме щастливи, че намерихме нови съмишленици за каузата, чиито основен мотив е да подтикнем повече хора да четат.

С 46 530 абсолютни фенове и с благодарности към партньорските издателства - Colibri, Enthusiast, Еднорог, Бард, Изток-Запад, Емас, Хермес и други, за четвърта поредна година достигнахме целта си и сме повече от щастливи от успеха, който постигнахме и радостта, която дарихме.

Стотиците споделяния на книгите и хилядите лайкове, които те получиха, са доказателство затова, че четенето не замира и че все още има хора, които смятат ароматния мирис на класическата книга за нещо незаменимо. Благодарим на всички тях отново, защото те са причината инициатива да се случи отново!


 

More Books