Б като Библия, Б като Блог

От тази седмица, та чак до края на август се посвещаваме на здравето и всички негови направления. Говорим си надълго и широко за всичко храната, спорта и красотата...

От тази седмица, та чак до края на август се посвещаваме на здравето и всички негови направления. Говорим си надълго и широко за всичко - храната, спорта и красотата. Дотук обърнахме внимание на вегетарианството, като начин на живот; какво казват известните личности за здравия дух, видяхме как спортуват звездите и научихме каквото още не ни беше известно за така полезните витамини.

Днес продължаваме с бодра крачка напред в любимото ни направление - блоговете, от които винаги черпим заряд, днес, посветен на здравето.

Go green

Започваме с един блог посветен на храната, защото храната е едно от най-важните неща, за да бъдем здрави, красиви и в добра форма. Намираме безброй страхотни и много полезни рецепти във вегетарианската страничка greenkitchenstories.com, където всяка рецепта е приготвена с безкрайна любов, а фотографиите абсолютно ни пленяват и ни подтикват да се опитаме и ние да си приготвим някое от тези кулинарни изкушения.

Като за начало се спираме на любимото смути, защото е идеалният избор за горещите сутрини.

greenkitchenstories.com

Мюсли "с главата надолу"

За смутито:

120 гр. боровинки
1 червен или обикновен портокал, обелен и нарязан на едро

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.