Следва

Теодора Стефанова: "Ние ще бъдем малката Швейцария, раят на света"

Нова поредица по Discovery Channel отваря вратите на "Мъжките бърлоги"

В периферията на планинската верига Уосатч в щата Юта един необикновен екип със забележителен ентусиазъм се е заел с нетипичната задача да преобразява невзрачни помещения в произведения на изкуството...

Events преди 8 години

В периферията на планинската верига Уосатч в щата Юта един необикновен екип със забележителен ентусиазъм се е заел с нетипичната задача да преобразява невзрачни помещения в произведения на изкуството.

От 26 август в 20:00 ч. по Discovery Channel ще имаме възможност да открехнем вратата на „Епични мъжки бърлоги” и да открием, че прашната безлична стая внезапно се е превърнала в удивително изображение на всичко, за което всеки мъж копнее. Билярдна маса, бар-плот с всевъзможни видове алкохол и огромен плазмен телевизор са само малка част от нещата, с които оглавяващият екипа Брандън Ръф ще оборудва своите “Епични мъжки бърлоги”.

Брандън Ръф повежда екипа си из цялата страна, преминавайки през гаражи, мазета и неизползвани пространства, за да срине всичко със земята и да конструира на тяхно място истински шедьоври на мъжкия свят. Като бивш професионален сноубордист, Брандън пренася смелостта си и склонността си към поемане на рискове и в новото си начинание. Той ще трябва да се справи с невероятно кратки срокове, да предприеме радикални мерки и да се вмести в ограничени бюджети, опитвайки се да постигне максимален резултат.

Освен техническите ограничения, които трябва да преодолее, Брандън Ръф трябва да съгласува своите решения и с верния си екип “Firemass”, който много често има различен поглед върху нещата. Неговата дясна ръка, Томас, невинаги е съгласен с безразсъдния подход на Брандън към проектите. Именно конфликтите обаче водят до безусловния успех и креативност, които екипът успява да развие. Резултатът са зашеметяващо преобразени стаи, които са изцяло персонализирани според всеки индивидуален вкус – от спортен кът през стая с автомобилна тематика до рок бар за приятели, всеки ще може да се потопи в своя собствен, уютен свят.

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 4 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?