Следва

Pretty in The City: Мирела

С любов от Garnier: Красиви тайни от серията Pure Active

Неслучайно винаги търсим най-добрия продукт за кожа на козметичния пазар и сме безкрайно удовлетворени намирайки идеалния грижещ се за нея – третият „бял дроб“ на тялото...

Beauty News преди 8 години

Неслучайно винаги търсим най-добрия продукт за кожа на козметичния пазар и сме безкрайно удовлетворени, намирайки идеалния грижещ се за нея – третият „бял дроб“ на тялото. Това важи в пъти повече що се касае до лицето – именно оттам проличава здравето ни и ние сме твърдо ЗА добрия равномерен тен, ЗА кожа без акне, възпаления или алергии, ЗА чист и бодър вид. Как го постигаме?

Намерили вече перфектно съвместимия продукт, логично ще потърсим още от марката. А такава като Garnier винаги има какво да предложи – особено за тези динамични градски жени, които държат на своя активен начин на живот, а именно – серията Pure Active. Като горди представителки на ърбън джунглата, ние държим да не губим ценно време в козметични перипетии и точно поради тази причина се влюбихме до уши в тези четири – наши верни помощници от ден първи, в които попаднаха в ръцете ни:

Garnier Pure Active 2in1 purifying cleansing wipes / Гарниер Пюр Актив 2в1 почистващи и дегримиращи мокри кърпички:

Фактически за секунди отстраняват натрупалия се излишен себум и нежелан грим. Особено подходящи са за лятото, когато всичко тъй неприятно лепне през деня и се чувства острата нужда от почистващ агент, които да предотврати появата на понататъшни несъвършенства по кожата. Оправданията, че все „няма време“ или „не помня къде е де-гримьора“, тук нямат място – кърпичките са компактни и се събират в почти всяка чанта. Най-вече са супер подходящи за хора с проблемна кожа или такава склонна към лесно раздразнение и поява на акне, тъй като формулата им е анти-бактериална и безпроблемно отпушва порите.

Garnier Pure Active Micellar Water / Гарниер Пюр Актив Мицеларна вода

Друго чудо от серията, което ни остави в захлас е мицеларната вода – страхотен почистващ тоник за лице и шия. Отстранява всички замърсявания и грим без да се налага да търкаме и раздразваме кожата си, включително и деликатната зона около очите и устните. Продуктът е перфектен завършек на дългия ден, именно с това, че разтоварва кожата, премахвайки всичко, което сме сложили върху нея без да я пресушава. Съвместим е и с по-нежните типове кожа, податливи на обриви от козметични продукти, тъй като при произвеждането му е взета предвид точно проблемната кожа.

Garnier Skin Naturals Pure Active 3in1 / Гарниер Скин Нейчъралс 3 в 1 Почистващ продукт за лице

Комбинира точно 3 функции за супер-кожа – почиства, ексфолира и матира. А ние се чудим дали са само 3 , както е указано на опаковката или са доста повече!? Кожата ни никога не се е чувствала толкова олекотена, няма го и това дразнещо „дърпане“ както доста често се случва след пресушаване от ексфолиант, а по-мазните участъци са матирани до неузнаваемост. Освен че почиства, минералът самсонит предпазва и от вредното влияние на заобикалящата ни среда, което хич не е малко – мръсен градски въздух, горещина и стресови ситуации. Каолинът е добре познат с предотвратяването на лъщенето и освен това контролира отделянето на себум. Фините парченца натурална пемза отстраняват досадните черни точки, отпушват порите и така кожата вече може спокойно да диша.

Garnier Pure Active Exfobrusher /  Измиващ гел с пилинг четка

Проблемната кожа, отделяща или задържаща прекалено много себум, изисква по-специфично почистване, а тайната съставка, която безотказно се бори с възпалителни процеси е именно салициловата киселина. Четката, включена към продукта почиства в дълбочина, премахвайки натрупания слой мъртва епителна тъкан и по този начин възобновява дишането на кожата. При продължителна употреба, кожата, склонна към упорито акне, спира да произвежда излишно количество себум, т.е. саморегулира се, оставяйки в миналото неприятните пъпки за сметка на здраво, чисто и сияйно лице.

More Beauty News