Бюти дневникът на жената с главно Ж. 24 часа с... Николета Лозанова

Специално за вас събрахме 8 от най-обаятелните дами от родния шоубизнес, с които по женски седнахме и обменихме идеи, настроения, енергия, рецепти за красота, тонус, диета, бюти режим...

В най-женския месец имаме нужда от вдъхновяващи жени повече отвсякога! От страхотни представителки на този велик пол, които с висок ток и убийствена усмивка влизат в стаята, срещата те на улицата, казват ти дума, или две, и те оставят без думи. От жени с професия. От жени с не просто доказан, но развит потенциал, които нежно и уверено вървят смело напред.

Абе, имахме нужда от жени с главно Ж и ги намерихме. Специално за вас събрахме 8 от най-обаятелните дами от родния шоубизнес, с които по женски седнахме и обменихме идеи, настроения, енергия, рецепти за красота, тонус, диета, бюти режим... Е, и за мъже поговорихме, разбира се. Прекарахме 24 часа с тези дами - събудихме се до тях, усмихнахме им се и ги следвахме през целия ден, докато не дойде време да останат по любимото си бельо и нощен крем за лице. Защо ли? За да разберем как поддържат перфектния си външен вид и защото този месец НИЕ, ЖЕНИТЕ, сме на преден план! Не ни липсваше смелост да погледнем през очите на тези обаятелни родни момичета и да ви покажем какво е да си в кожата им. И се харесахме! Вярваме, че ще го усетите и вие!

За Николета Лозанова през годините се чу, изписа и изговори много! Факт е, че тя е сред дамите от родния шоубизнес, която не се нуждае от представяне, защото името й е гравирано със златни букви в Библията му. Освен това е красива, престъпно красива! Бяхме ужасно любопитни как преминава денят ти, ако си Николета Лозанова, и какво е усещането да се събудиш, знаейки, че си идеал за толкова много жени, и мъже... Е, ние се събудихме до нея, прекрахме целия ден на парфюм разстояние, и споделяме с теб всичко, което Ники ни подшушна на ухо...

V.S. Кое е първото нещо, което слагаш върху лицето си, след като отвориш очи?  
Н.
Всяка сутрин с отварянето на очите се усмихвам на новия ден, измивам лицето си с хладка вода и нанасям много лек хидратиращ крем.

V.S. Имаш ли бюти ритуал, без който не можеш да започнеш деня? 
Н.
Да, непременно преди да нанеса хидратиращия крем, задължително обтривам добре лицето си с кубче лед.

V.S. Напитката, на която дължиш тонуса си от сутринта е…
Н.
Колкото и вредно да е, не мога да живея без Coca-Cola и това е напитката, която ме ободрява и ми дава настроение за целия ден. Старая се да се задоволя с бейби кенче.

V.S. Закуската ти обикновено включва...

Коментари: 8

K
kaiser (2016/04/18 / 15:56)
На първата снимка много прилича на поп-фолк "дивата" Мария. До такава степен се копират една друга - тенденции, грим, начин на позиране, че вече се обезличават тотално. И къде видяхте прекрасно интервю?
S
stasyd (2016/03/25 / 14:10)
И аз съм в групата на озадачените от избор на бюти модел за подражание. Лично съм се засичала с госпожата във фоайето на козметичния салон, които и двете ползваме, и на нея определено й трябва много фон дьо тен. Не адмирирам факта да се лъже откровено за това, че красотата е естествена, при положение, че НЕ Е и това да създава погрешно впечатление у тийнеджърките, че кожата от снимката, резултат на фотошоп, може да бъде поддържана с лед и хидратиращ крем. Разбирам необходимостта на госпожата да поддържа версията си за естествена хубост, естествено дълги крака и пр., но вашата необходимост от същото ми се губи.
E
elivasileva (2016/03/24 / 21:47)
Накратко- да пази Господ от такива идеЯлни жени, пък и с главно Ж. Намирисва на PR статиики, характерни за други издания.
Елена (2016/03/21 / 16:52)
Прочетох материала, и ми направи впечатление, че Николета Лозанова далеч не звучи толкова профански, колкото винаги съм си мислила, че е устроена. Дори факта, че съжалява за сложения силикон, е достатъчно красноречив за наличието на еволюция. Странно, най-много я плюят, а най-много е четат, българина е странно, завистливо и много елементарно същество. Поздрави, редакция, благодаря за многостранността на работата ви, приветствам!
K
korazah (2016/03/21 / 13:58)
Никога няма да забравя как преди 5 години си говорих с част от екипа тук, че е време за интервю с Азис... Е, доживяхме нещо още по-страшно. Явно им отне време
любопитен (2016/03/20 / 14:00)
Защо е нужно и вие да обърквате неориентираните подрастващи с толкова фалш и глупост. И да е само тя! То вярно, че са нужни финансови ресурси за поддържането на сайта, ама...Явно съм объркал мястото.
F
FCB (2016/03/18 / 20:43)
Вярвам, че четящите тук са интелигентни и ..съм разочарована да видя това !
V
volter (2016/03/18 / 19:57)
Прекрасно интервю! Поздравявам Николета за избора на кокосово масло. Аз съм влюбена в него! Съветвам я освен тялото да намазва лицето и косата си със 100% нерафинирано чисто кокосово масло. Лицето става чисто и гладко, а косата лъскава и здрава.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.