Следва

Годишен ХОРОСКОП - 2017: ДЕВА

Годишен ХОРОСКОП - 2017: ЛЪВ

През 2017 г. Лъвовете ще се опитват всячески да са в синхрон с промените, които се случват в живота им...

Astro преди 7 години

Прогнозата за 2017 година зависи от основните планетарни въздействия и от големите космически промени и движения, които влияят на предстоящите събития. Прогнозата се основава на преминаването на ЮпитерСатурн и другите външни трансцедентални планети. Тяхното движение е по-бавно и техните енергии и влиянието им трае по-дълъг период от време.

В хороскопа за 2017 година не се предвиждат някакви значителни промени. В началото на годината планетата Юпитер е в знака на Везни, а в края - в СкорпионСатурн остава под знака на Стрелец до 19 декември 2017 г.Уран е в ОвенНептун в Риби, а Плутон в Козирог.

Информацията от хороскопа за всеки един зодиакален знак може да бъде използвана по различни начини: да повиши личностния и духовен растеж, да ни помогне да подредим целите и приоритетите си, да внесе светлина върху моделите, които всеки от нас трябва да следва и да намерим смисъла и разрешението на предстоящите събития.

Хороскопът за 2017 година отваря врати към нови перспективи, но най-ценният подарък, който получаваме, е самопризнателността и самоодобрението към самите нас. Това са едни от най-важните стъпки да започнем да обичаме себе си, което води до нашия личностен растеж, удовлетворение и задоволство от живота. Когато се фокусираме върху целите, основани върху настоящи и бъдещи събития, ние засилваме собствените си възможности да се възползваме максимално от развоя на събитията.

Ето и подробната астрологична прогноза за 2017-та за зодия Лъв, а останалите ще публикуваме поотделно за всяка зодия в следващите дни: 

ЛЪВ

През 2017 г. Лъвовете ще се опитват всячески да са в синхрон с промените, които се случват в живота им, особено в службата и в семейния живот. Годината се очертава да е динамична, вълнуваща и изпълнена с много пътешествия. Очаква ви и промяна в съзнанието, свързана с научни изследвания или търсене на начин да се затвърдите в професионалната сфера.

Другите се чувстват добре във вашата компания и е много вероятно да сте един от най-харесваните хора във вашето обкръжение. Успявате да се фокусирате, когато е необходимо, поставяте си достижими цели и ги преследвате с много енергия и хъс.

Въпреки пестеливите ви наклонности, като цяло сте щедри, дружелюбни и честни. И дори понякога да сте по вдетинени и самодоволни, светът е едно по-добро място заради вашата топлота.

Лъвовете имат голямо сърце и винаги са искали да се гордеят с кариерните си постижения и семейния си живот, но през новата година е възможно да нямате контрола, който сте свикнали да имате над нещата. Колкото и да се стараете да се придържате към стария си начин на живот, нещата просто не са същите за вас през 2017 г. Животът около вас се променя. И не, не става въпрос да изхвърлите старото канапе или да смените част от мебелите вкъщи, а става въпрос за чувствата ви. Чувствата ви ще претърпят драматична промяна. Промените може да са за добро, но е възможно и да не са най-доброто нещо, което ви се случва, според начина ви на мислене.

Лъвската ви гордост и темперамент се активизират на 23 февруари 2017 г., когато Лунното затъмнение постъпва във вашия 1-ви дом. Трябва да създадете връзки, които ще са ви от полза, но ще са от полза и на хората, с които се свързвате - става въпрос за приятелства, любовни или служебни партньорства.

С преминаването на Юпитер под знака на Скорпион и във вашия 3-ти дом от октомври 2017 г., периодът е подходящ да се свържете и да изживеете хубави моменти със своите братя и сестри или с близки съседи. Периодът е подходящ и за купуването на автомобил, поправяне на стария или предприемане на онова пътешествие, за което винаги сте мечтали. Сега лесно възприемате всяка нова информация и учите нови неща по-лесно - отдайте се на четене, писане и разширяване на познанията си през последните месеци на годината.

Работа

Венера - планетата, която управлява вашия дом на постиженията и кариерата, започва своето ретроградно движение във вашия 8-ми и 9-ти дом от 14 март до 15 април. Това означава, че до 4 април е хубаво да преразгледате своите възможности за работа в чужбина или в чуждестранни компании, но също така да обмислите и идеите, на базата на които устройвате кариерата си.

Темата за парите може да е чувствителна за Лъвовете през периодите, когато Меркурий (управител на дома на парите на този зодиакален знак) е в очевидно ретроградно движение - става въпрос за първата седмица на януари, от 10 април до 3 май, от 13 август до 6 септември и от 3 - 23 декември 2017 г. През тези периоди не е препоръчително да преговаряте за нов договор или повишение, а вместо това анализирайте добре настоящите сътрудничества.

Любов

С началото на годината ви очаква и ново начало на любовния фронт, тъй като Новолунието на 28 януари попада във вашия 7-ми дом. Това вещае нова връзка или нова фаза за съществуваща такава. През това време на годината трябва да се вгледате по-внимателно в своите дългогодишни партньорства - партньори и приятели от всяко едно измерение. И ако си търсите партньор - интимен, бизнес партньор или сътрудник, то сега е най-подходящият момент да си изясните от какъв човек имате нужда и да задействате колелото, за да го намерите.

Лъвовете, които се намират в сериозна връзка, ще се стараят да я заздравят. Но с любовта идват и някои отговорности, а в това понятие вие сте истински специалисти. За необвързаните представители на знака годината може да започне изнервящо в тази сфера - вие давате ли давате, но усилията ви не се забелязват и не се възприемат така, както ви се иска. Потърпете още малко, защото скоро нещата ще се обърнат във ваша полза.

Здраве

Здравният хороскоп за 2017 г. показва, че трябва да се погрижите за здравето си, Лъвове. Ако няма баланс в другите сфери на живота ви, то здравето също може да ви създаде проблеми. Това може да се случи и ако влагате цялата си енергия в един сектор и не живеете в хармония с всички елементи, които образуват вътрешния ви свят.

Тренирайте и подобрете състоянието на тялото и ума, когато имате повече енергия. Когато нямате енергия, не се претоварвайте излишно. Енергията ще се възвърне рано или късно. Просто не забравяйте да я използвате, когато я имате в изобилие, иначе рискувате да се превърнете в мързеливци.

Годишен хороскоп за 2017 г. за зодия ОВЕН, ТЕЛЕЦ, БЛИЗНАЦИ и РАК

More Astro