Следва

Около 100 пъти УРА за кленовия сироп, вижте защо

Душ преди лягане: ЗА–ДЪЛ–ЖИ–ТЕЛ–НО и много здравословно!

Истината е, че е повече от полезно!

Health преди 7 години

Истината е, че е повече от полезно! Въпреки че ви разсънва! Въпреки че ви мързи!

Изследвания на специалисти сочат, че душът преди лягане носи много ползи за здравето и трябва да се начучим да го практикуваме редовно, ако въобще може да се изразим по този начин.

Напук на всички вярвания, че къпането преди сън ще ви разсъни и ободри, това се оказва напълно невярно! Даже обратното, горещ душ преди лягане може да ви помогне да заспите.

Оказва се, че ако отскочите до банята преди да се запътите към спалнята, това ще помогне на тялото ви да се охлади и отпусне. По този начин ще натиснете бутона за ресет, а и на всичко отгоре ще започнете да горите мазнини като луди.


Важното в случая обаче е - да уцелите точното време. "Не искате да загрявате тялото си точно преди да се пъхнете под завивките! Охлаждането е сигнал, че ни се спи", казва специалистът д-р Диана Аугели.

Златната среда ли? Деветдесет минути преди сън! Така тялото ви ще може да регулира само своите циркадни ритми - съществените сигнали, които казват кога да сте бодри и кога ви се спи.

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.