Следва

Canon и лятна снимка с история = Награда пътешествие!

#foodlovers! Горещият Lunch Box на Михаела

Когато искаш да похапнеш и в същото време да се пренесеш далеч от работната атмосфера...

Food преди 6 години

Когато искаш да похапнеш и в същото време да се пренесеш далеч от работната атмосфера - мястото, което ще ти осигури това ЖЕЛАНО бягство съдържа в себе си идеята за далечна Азия.

Влизам в Sasa, най-екзотичната точка на софийската карта, отправен пункт за ТОЧНОТО приключение за сетивата.

Познавам менюто в детайли, ненаситно ми е всеки път, днес обаче нямам колебание - изключителното предложение, което препоръчвам на всеки, изпитващ естествена любов към ЖИВОТА - Криспи дък салата с хрупкава патица в допълнение с Пилешка пържола Терияки. Ма, много щяло да ми е. Не! Не! И не!

Продължавам пътешествието си в Азия с порция Гьоза с патешко. Хрупкави до безбрежност, тези малки хапки са в състояние да лекуват.

За един наистина страхотен завършек се спирам на изкусителна торрта Линдт в хармонично съчетание със зелен чай. Далечния Изток отново прави кръвта във вените ми по-силна, обожаемо усещане.

Горещото преживяване за сетивата придружавам със снимка за спомен и #foodlovers #sasasummer #viewsofia, отново подсещайки за нашата нова, гореща, пикантна, вкусна ИГРА, като призовавам да се включите, ако искате и вие обяд/вечеря на това съкровено за сетивата място.

Нападам зашеметяващо вкусния Lunch Sasa Box, и желая вкусен следобед, момичета!


SASA Paradise Mall 
бул. Черни връх 100, Парадайз център, ниво 2
0700 20 888


SASA Радисън
Пл. Народно събрание 4
0700 20 888


Общите условия на играта ТУК!

More Food