Следва

Dare U: Пухкаво докосване

Dare U: "Голи" нокти

As naked as your soul...

Nails преди 6 години

Замисляли ли сте се някога, че всъщност не е задължително маникюрът ви да е мини възстановка на пищна Коледа и по него да няма петстотин милиарда камъчета, сто тона брокат и всякакви производни.

В нашата Редакция на почит са минималистичните неща - както в модата, така и в козметиката, а и не само! Изчистеното, семплото и шикозното говорят достатъчно за себе си и за коефициента на интелигентност на човека избрал ги.

Именно заради това искрено се притеснихме, когато прочетохме, че мнозина са крайно разочаровани от семплия маникюр с който Меган Маркъл представи годежния си пръстен от принц Хари.


За да ни покаже великолепното си диамантено бижу 36-годишната актриса заложи на къси, "голи" нокти - без орлови дължини, без цвят, без излишни украшения.

Семпли и стилни, достатъчно за да накарат нежните женски ръце да изпъкнат, късите и бледо лакирани нокти са ужасно СЕКСИ! Херцогинята на Кеймбридж Катрин ги носи, бъдещата херцогиня на Съсекс Меган ги носи, всички звезди от световния небосклон ги носят... а само при нас те все още не се възприемат добре!


Маникюрът на Катрин


Маникюрът на Меган

Всъщност, "кралската мода" с почти "голите" нокти датира още от далечната 1989 година, когато самата Кралица задава модата и не сваля цветът Ballet Slippers, специално създаден за нея, на Essie от ръцете си, защото само "натурално изглеждащ маникюр" е позволен за официални събития и ангажименти.

"Женственото и меко бледо розово излъчва елегантност и изтънченост", твърди личният козметик на кралица Елизабет II, а ние напълно се съгласяваме!

Вие какво мислите, ще дръзнете ли? Харесва ли ви семплият маникюр или не? Отговорите в анкетата долу>>>
 

Анкета

Харесва ли ви семплият маникюр или не?

More Nails