Следва

Serdika Center: На твоите услуги за празничното ти пазаруване!

ПреLUSTителки в кухнята: Деси Цонева & Miele

Bon Appétit!

Food преди 6 години

Деси Цонева "Пеперончино" е позитивна енергия, харизма, страст и още куп други неща x 2. Цветна, усмихната и пълна с живот, тази хубава жена винаги ни действа като лъч светлина в лош ден. Освен всичко изброено, Деси е и забележителен готвач...

Надали има човек по света, който да отрече несравнимия й талант в кухнята. Дори шеф Манчев сваля готварската си шапка пред уменията на “Пеперончино”. На нас лично ни текат лигите още от време оно, от участието й в “Черешката на тортата”. Оттогава копнеем да сготви и за нас, и да се докоснем до ястията й, за които се носят митове и легенди, И нали знаете, когато наистина силно искате нещо, в крайна сметка го получавате. Винаги! 

Този път нашето желание стана реалност благодарение на Miele и Miele experience center. .

Уреждаме си "интимна" среща с Деси, целта - епизод от поредицата ни ПреLUSTителки в кухнята. До момента най-безскрупулно ни прелъстиха Глория Петкова и Сара, признаваме, още ни държи...
За разлика от двете си предшественички обаче, Деси залага изцяло на десерта, ох  - маскарпоне с авокадо и ром.

Освен със секси рецепта, чаша червено вино и присъщата й усмивка, тя ни посреща и със съвет за прелъстяване: “Преди да нахраните вашия обект на желание, налейте му малко алкохол, за да се отпусне душата и да се разхвърчат флуидите на любовта и секса!”

Какво още ни казва Деси - във видеото долу >>, а сега с лист и химикал запишете необходимите продукти:
- маскарпоне
- 1 авокадо
- тъмен ром
- захар
- кафява захар
- лайм
- джинджифил
- ванилия
- черен шоколад

Разбира се, чудо като това се случва и БЛАГОДАРЕНИЕ на:

*Съдомиялна, модел: G6992SCVi, за пълно вграждане. Консумация на вода 6,5 л (при Автоматична програма). 3D+ трето чекмедже за прибори. Knock2Open отваряне без дръжка с почукване. BrilliantLight – LED осевтление

*И накрая, но не и на последно място, уредите Coravin - с които да отворим бутилка хубаво вино и с чаша в ръка да се впуснем в кулинарно приключение!
Coravin - най-интуитивните и революционни уреди в света на виното, които ни позволяват да пием вино на чаша от всяка бутилка, без да я отваряме и без риск от оксидация за виното. Разкриват се нови възможности за експериментиране, дегустиране и опознаване на винения свят, както никога досега!


Към съвета за прелъстяване от Деси прибавяме и yummy кулинарен курс, с който, без съмнение, ще достигнем още по-близо до НЕГО, обекта на любовта! Най-важното и вкусно нещо на света! 

More Food