Следва

Помощ: Да или Не на продуктите със силикон за коса и лице?

We love: Moschino + Tony Moly

null

Face преди 5 години

Moschino стартира сътрудничество с корейската марка Tony Moly. Креативният на италианската модна къща Джеръми Скот навлиза в дебрите на козметична ниша, представяйки ексклузивна линия.

Течно червило, очна линия и палитра от сенки за очи под формата на iPhone... всичко това, а и не само, в ярки нюанси, скрити в черни опаковки със златни детайли и логото на Moschino.

Колекцията вече е в продажба, а цените варират от 15 до 79 долара.

Съвсем наскоро пък италианската модна къща направи модна колаборация с шведския гигант H&M. Жестоката фешън сесия на View Sofia, разглеждате отново ТУК!


More Face

K-Beauty е във възход, но 10-те стъпки останаха в миналото

Face преди 1 седмица

Скин-стриймингът и минималистичната рутина управляваха върховно през последните няколко години. Но, за изненада или не, K-beauty трендът днес е по-популярен от всякога, очевидно е време да променим ежедневния си ритуал за красота. 

Клепачите, лилави, отиват на всеки

Face преди 1 месец

Наситени, но не много, прозирни, но не много, забележителни, но не много. Говорим за лилавите сенки за очи в различните им нюанси, които, противно на това, което си мислите, са удобни за носене, универсални и придават готина нотка на обичайния грим. Благодарение на озаряващия ефект върху погледа, но не само, те са хит на лято 2024.