Следва

Продуктът, който винаги трябва да носите в чантата си

Thank U, Next на Ариана Гранде става козметична линия

null

Celebrity beauty преди 5 години

След като се превърна в грандиозен музикален хит Thank U, Next на Ариана Гранде съвсем скоро ще завладее и бюти индустрията.


Оказва се, че младата певица планира да дебютира със собствена линия за красота, която ще е кръстена на популярна песен от последния й албум.

Thank U, Next ще произвежда различни парфюмерийни продукти, душ гелове, пилинг за тяло, лосиони и други видове козметика и грижа за тялото.


Това не е първият опит на певицата с продукти за красота, Гранде има линия от аромати за масовия пазар - Cloud, Ari и Sweet Like Candy, продавани във веригата Ulta Beauty. Миналата година пък от козметичната марка Lush посветиха бомбичка за вана, вдъхновена от блестящите лилави и розови нюанси, в които е решена визията за клипа на Ариана - God is a woman.

More Celebrity beauty

Лед, вода с лимон и коректор: тайните на перфектната кожа на Ирина Шейк

Celebrity beauty преди 1 месец

От корицата на майския брой на Vogue Italia супермоделът разказа всичко за своята рутинна грижа за кожата, като се фокусира върху наследеното от поколенията жени в семейството й и върху важността да се грижим и за „вътрешната красота“. Защото истинската красота се крие в това „да се държиш винаги като дама“, както често повтаря майка й.

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 месеца

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.