Следва

Съзвездие от български актьори на Aniventure Comic Con!

Даша Жукова и новият й Абрамович покоряват Хърватия

Ваканцията на известните - колоездене и отдих с приятели...

Celebrities преди 4 години

Преди има-няма петнайсетина дена, 38-годишната Даша Жукова и 34-годишният й възлюбен Ставрос Ниархос ваканцуваха по двойки в Испания с друго звездно любовно дуо в лицето на Орландо Блум и Кейти Пери, които, също като рускинята и гръка, предстои да минат под венчилото до края на годината. Бившата съпруга на Роман Абрамович и известният потомец на корабния магнат Ставрос Ниархос оставят певицата и актьора на испанска територия и отпрашват за слънчева Хърватия, за което този път разбираме от самите тях, а не от папарашки подвизи.

В Инстаграм сторитата си Дария публикува няколко отпускарски кадъра от каменистото крайбрежие на Адриатическо море, което дели с годеника си и тайфа най-близки приятели, сред които разпознаваме и италианката Бианка Брандолини.


От Архива: Дария Жукова - малкото богато момиче


Не си мислете, че новоизлюпената двойка се е отдала на мързелуване и се залежава прекомерно по плажа - в личния си блог Ставрос споделя снимки, на които виждаме и другата страна на ваканцията им - колоезденето на територията на хърватския остров Млет.

"Присъединих се към отбора на електрическите велосипедисти", - пише богатият наследник под фотото.


И на Роман Абрамович се намира заместник - Даша се омъжва повторно!


Дивим се на спокойствието на годениците, имайки предвид, че сватбата им е уж запланувана за края на годината - толкова много приготовления, толкова малко време, а те почиват ли, почиват...

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.