17 скандални рокли на звезди, с които нито можеш да хапнеш, нито да седнеш, но помниш

17 скандални рокли на звезди, с които нито можеш да хапнеш, нито да седнеш, но помниш

Допускаме, че ако ни хрумне да се поразходим в този вид по Жълтите павета, например, е крайно вероятно да ни заведат до изясняване на обстоятелствата в Участъка на МВР по район.

Обаче този тип дрешки, носени по тържествен повод и на червен килим, са най-убийствено въздействащото нещо, измислено под това небе.

Следват 17 от породата, иконични, невидими, силно разголени рокли, които останаха в историята. И кой ги носи.

Лиз Хърли на премиерата на "4 сватби и едно погребение", 1994
Днес Лиз Хърли е достопочтена лейди, която не пропуска нито едно мероприятие, на което може да се окаже редом до поне една особа с кралска кръв. Но в далечните 90-те думата "дрескод" съществува за на когото му харесва, но не и за нея. Продължаваме да гадаем как така Хю Грант изпусна тази хубавица... но, през 1994 година, Лиз втрещява всички, когато, на премиерата на филма "Четири сватби и едно погребение" се появява в рокля Versace, която едва се крепи върху пищната гръд на актрисата с безопасни игли, вярно, не от най-дребните. Роклята мигновено става нарицателно за класика в жанра. И днес, когато модните журналисти искаме да обсъдим, наблягайки на качествата или недостатъците му, някой екстравагантен "гол" тоалет, го правим на базата на сравнението с черния шедьовър на Лиз Хърли по скалата "по-уау или по-малко уау от тази 25-годишна класика".


Роуз Макгауън, MTV Video Music Awards, 1998
4 години след дебюта на роклята с безопасните, Роуз Макгауън еднозначно "надцаква" Лиз Хърли по ниво на модна смелост, като слага върху себе си почти напълно "гола" дреха.
Трудно разпознаваме в това прозрачно отпред и мрежесто отзад нещо добрата фея Пейдж Матюс от "Чародейки", обаче когато си гадже на Мерилин Менсън, може и да се въздържиш благопристойно от отговор на питането кой или какво те е накарало да се барнеш дотолкова нелепо, вярвяме, ще се съгласите. От друга страна, има нещо толкова мило в кореспонденцията в този звезден family-look: принтът на бикините на Роуз повтаря дословно леопардовия мотив в костюма на спътника й.


Дженифър Лопес, 42-рите годишни Grammy Awards, 2000

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.