10 типа мъже, от които бягаме с 300

10 типа мъже, от които бягаме с 300

Ако искаме да остане някой лев в общото домакинство, разбира се

Той иска скъпа кола, на теб ти е по-важно екзотичното пътуване с децата... На ръба сте да превърнете споровете за кеш в рутина, което е ужасно. Семейният бюджет излиза от контрол, започваш да се вглеждаш в причините.

Да си постави човек по-високи финансови цели и да ги постигне, е жизненоважно във времето, в което живеем. Туширано чувство за несигурност и преодоляна вечна задлъжнялост от типа "от заплата-до-заплата" са постижими, поне според психолозите, стига ние, като жени, да пожелаем да осигурим финансовата си независимост и да се почувстваме защитени, дори в случаите, когато заплатата не е висока.

В контекста на този стремеж, изброяваме 10-те типа мъже, които ще съсипят праволинейно гореописаните ни усилия, ако не ни светне лампичката овреме.

1. Вечният длъжник
Този тип няма никакви угризения да иска заеми, от когото се сети. Той не умее да се справя със своето "искам", което го заставя непрекъснато да се оплита в кредити, като на финала е задължен на всичките ви близки, приятели и познати. С голяма доза вероятност тази ситуация ще започне да ви напряга, ще ви кара да впрегнете усилия в непрекъснато икономисване, за да се спаси семейният бюджет. Но, истината е, че при такива ритъм и нагласа, в момента, в който бъдат върнати старите дългове, на хоризонта вече ще са се натрупали нови.

2. Манипулаторът
Младеж с комплекси, който обаче е решен да има за гадже обезпечена жена. И да се себеутвърждава за нейна сметка. Известен ни е пример, в който мъжът отказва да направи ремонт в жилището на жената, защото "не е негово". Автоматично предлага да купят ново жилище, вече общо.

А колко са онези, които са недоволни, че момичето заработва повече? Естествено, недоволствайки, те се и ограничават. Защото не е типично за този типаж да се надигне и да започне да работи повече. Просто не обичат.


Краят??? 5-те признака, че връзката си отива


3. Непризнатият гений
Много талантлив е. Обаче просто е сбъркал епохата. Но кой е виновен, днес просто талантът не се цени. Този тип мъже с лекота хлопват вратата и напускат работа, ако например началникът си позволи да се усъмни в тяхната гениалност. И после месеци наред лежат на дивана вкъщи, защото не са съгласни на обикновена работа, а работа за "специални" не предлага никой.

4. "Лекокрилият"

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.