Бюти тенденции Есен/Зима 2019-та: LA BIOSTHETIQUE Academy

Бюти тенденции Есен/Зима 2019-та: LA BIOSTHETIQUE Academy

#MixedRealities

Бюти тенденциите са нещо, което обичаме да си причиняваме сезон след сезон, вкл. зима след зима. Тези, касаещи косата, са особено податливи на симпатиите и антипатиите ни, защото, както казва София Лорен: "Прическата не засяга само начина, по който ще прекарате деня си, а и самия живот!"

За Есен/Зима 2019/20-та трендовете се плъзгат някъде по граничната линия между улично облекло и висша мода, социални мрежи и култура, попарт и изкуство. Коренно различни реалности се сливат в едно. По непринуден начин, в епохата на социалните мрежи, в ежедневие от кликове и харесвания, екстравагантността се счита за необходим прийом за себеизразяване - тя е достъпна и многостранна, подлежаща на пречупване през уникалната призма на всеки от нас.

Това е и лайтмотивът в запомнящите се модели от актуалната LA BIOSTHETIQUE Paris ACADEMY колекция за сезона - формата и цветът ни намигат с подсказка "повтори ме!" от чисти и елегантни фотографии, прилични на Анди Уорхол попарт почерка. Текстурите са силни и придават допълнително измерение на прическата, а индивидуалността се постига чрез сложни техники на подстригване и оцветяване, и стайлинг, позволяващ  надграждане до постигане на съвършенство.

Ренесансови къдрици

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.