Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 15

Обичта на известните: Моника и Никола (отново) заедно в Париж

 Където е текло, пак ще тече?

Love преди 4 години

През лятото на тази година 55-годишната Моника Белучи обяви официално раздялата си с 36-годишния Никола Льофевр - двамата останаха просто добри приятели в името на връзката си и всички красиви моменти, които са споделили.

Въпросът, стар колкто света - може ли любовта да се трансформира в приятелство, не подмина и тази звездна двойка - само преди броени дни Белучи и Льофевр отново са забелязани заедно в Париж, а нещата не изглеждат съвсем "само по приятелски". Феновете на актрисата и абсолютни поддръжници на връзката й с художника, веднага започнаха разпалена дискусия около значението на тази среща между бивши любовници. Непоправимите романтици в групата смятат, че това е ново начало за връзката им, своебразен restart, докато по-опарените от любовната магия смятат, че кадрите не са индикация за нищо повече от топло приятелство между хора, които много се обичат.

В интерес на истината, а не на чувствата, в интервюто, с което Белучи оповести раздялата им, се казва, че "връзката им е преминала на други ниво" - не се говори за край:

"От този момент отношенията ни поемат по друг път - приятелство за цял живот. Никола и аз се обичаме много. Дадохме си толкова много. На толкова се научихме..."

Припомняме, че първите слухове-сведения за връзката им се появиха точно преди година, когато двойката "нашари" с обичта си страниците на френските таблоидни издания. Не след дълго двамата артисти "подпечатаха" романтичните си отношения с публична изява и малко по-малко излязоха от фазата на криене, през която минават почти всички звездни двойки.

И преди някой да е излязъл с коментара, че при липсата на доказателства за подновяването на връзката им, не бива да говорим за любов и отношения, държим да отбележим: обичта си е обич - независимо дали се споделя между приятели, или любовници - бивши и настоящи. Много ще се радваме Никола и Моника да се съберат и тайничко продължаваме да се надяваме, а подобни кадри само подхранват пламъка на надеждата ни.

More Love