Следва

Синхрон на цветови контрасти в Armani Privé

Кимбърли и тази тясна, тясна, тясна кожена пола

Кожената пола за Ким Кардашян дава нова дефиниция за тясна дреха

Street Style преди 4 години

Чували ли сте онзи бабешки израз "от мода не мога да ходя"? Вероятно сте. Още по-вероятно е никога да не сте си представяли какво точно означава да не можеш да ходиш от мода. Ким Кардашян е тук, за да демонстрира.


Уличният стил на звездите: Ким, лурексът и възтясната рокля


Риалити звездата работи по документален филм (не за живота си - за него се грижи Джоан Сфар) за съдбата на американските затворници. Двучасовата лента ще покаже хората, озовали се в затвора за доста дълго време по един или друг начин и борбата им за справедливост. Без и за секунда да омаловажаваме ролята на Legally Brunette, в която Ким е влязла, изместваме фокуса върху поредната твърде-тясна-за-да-бъде-истинска дреха, в която обгърна бутиковите си форми.


На Ким не й отиват панталони - причините са пет


На излизане от известния светски спот, ресторант Nobu в Малибу, Ким дефилира за най-големите си фенове - папараците, в много тясна кожена пола с дължина до глезена, под която се подават велурени боти с остър връх, и която Кимбърли комбинира с каки пуловер от плюш, предполагаме - не, сигурни сме - по идея на съпруга си. Убедени сме също, че визията е all Yeezy, колкото сме убедени, че няма да е последната дядова ръкавичка-поличка, с която виждаме Кардашян. Но she's doing it her way, което е достатъчна причина да я харесваме!

More Street Style