Говори ми за ЛЮБОВ, Димитър Павлов

Говори ми за ЛЮБОВ, Димитър Павлов

Нали вече не ви е странно как всяка година след месец януари идва февруари, а ние, специално за вас, вече за пети път "го крадем" (и ни е много гот от това плячкосване!) и правим подвластен на чувствата, страстта и любовта! Да, на тази луда, луда Любов!

Ще говорим за Любов, и още как! Няма да спираме скоро! Ще Я гоним, търсим, крадем, целуваме, разобличаваме, осуетяваяме, сграбчваме, освобождаваме, прегръщаме, ако се налага - ще ѝ разкъсваме дрехите, дори! И Тя, също като близката си роднина Истината, е още по-красива, разгорещена и сексапилна, когато е гола.

Изобщо не смятаме за нужно да ви представяме днешната ни "жертва", която оплетохме в любовните паяжини на рубриката ни. Радиоводещият и шоумен с небесносини очи и неподражаемо присъствие, ни потопи в света на Митанка и ни разнищи тотално!

Разбира се, че говорим за Димитър Павлов! Глас, лице, визия на много медийни формати, някои от които с благородни каузи. Митко се разбира чудесно както с малки, така и с големи деца, които неизменно биват заразени и "се разболяват" от неповторимото му чувство за хумор. Не знаем как го прави, а и честно казано, не ни интересува, щото повече от добре му се получава! Дерзай, Митанке!

Днес Митко ще ни говори за любов, скоро ще го поканим и в нашата Тайна градина, а ТУК можете да си припомните какви мухи са се блъскали в главата му преди... 8 години и да откриете разликите, ако изобщо намерите такива, които се съмняваме да са грандиозни...

ViewSofia: Казват, че като се разровим в "нещата", откриваме Истината. И понеже и до днес си убеден, че именно хората, отговарящи за чистотата, имат достъп до много хубави неща в боклука, ще те попитаме дали може да се намери Любов, ако се тършува из "нещата, хвърлени на боклука"? Кое за теб, изхвърлено от емоционалните файлове на Човека, не/е боклук и има ли "по-пригодно кошче" за него?
Митко Павлов:
Не знам защо първо се ровят "неща" и се достига до Истина, а после се рови "боклук" и се стига до Любов. Вероятно не е случайно, но не съм сигурен, че и за двете трябва да се рови.

Обикновено, за да се рови за Нещо, значи трайно се усеща липсата му. Няма го тук и сега. И трябва да се рови. Което, само по себе си, е за съжаление. А, и ровейки, не се знае колко пласта трябва да се преминат и какво ще излезе, преди така желаните Истина и Любов.

Що се касае до кошчето за емоции – всеки от нас има някъде в себе си едно такова. Въпрос на навик, съобразителност и смелост. Но то регулярно трябва да се почиства!

V.S: Понеже си работил в бензиностанция, да ти е правило впечатление кое е "най-подходящото" гориво, с което може да се кара "машината на Любовта"? Откъде се взима то – купува ли се, колко струва, намира ли се, краде ли се, назаем, под наем...?
М.П.:
Представа нямам. Предполагам, че при всеки е строго индивидуално. Един кара машината дълго време, друг я подкарва ударно и после я прибира в гараж. На трети му стои пред дома. Мойта е пред блока, нямам гараж. А и обичам да я сменям. За да поддържам тръпката.

Настоящата ми е 13-а подред. Уви, не говоря за жена, а за кола. Шегувам се! А инак с Кристина, майката на детето ми, съм заедно от 10 години.

V.S: А каква, да й се не знае, е тая "Машина"? В каква "обстановка" е най-издържлива? На какви "непредвидени ситуации" е най-податлива?
М.П.:
Издръжлива е на всякакви условия. Колкото повече се кара и редовно се сервизира, толкова по-рядко ще влиза за поправка.

V.S: Кое предпочиташ – да говориш за Любов, да пишеш за нея, да я играеш или може би – нарисуваш, да я снимаш или да й танцуваш, да се молиш или бориш за нея, да я причакваш или гониш, скрит между дъждовните капки?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.