Парти на месеца: Гуинет Полтроу

Парти на месеца: Гуинет Полтроу "разгримира" звездните си приятелки за goop

#makeupfree

В условията на интензивните модни месеци като настоящия е мнооого трудно да се излъчи едно-единствено Парти на месеца. Вечерята на goop, компанията за уелнес и лайфстайл на Гуинет Полтроу, обаче си заслужи прозвището безапелационно - не толкова със сетинг, меню и гестлист, колкото с послание. Не че и първите са за подценяване.

В сряда вечер домът на актрисата в Бевърли хилс посрещна звездни гостенки с едно много стриктно правило: НИКАКЪВ ГРИМ!

47-годишната носителка на Оскар отвори вратите на имението си за звездни дружки, сред които Кейт Хъдсън, 40, Деми Мур, 57, и дъщеря й Румър Уилис, 31, Рейчъл Зоуи, 48, и Александра Грант, 47. Последната свързваме най-вече с Киану Рийвс - припомняме, че атрактивната двойка направи red carpet дебюта си в края на миналата година, а малко след това Грант даде интервю, в което се "обясни в любов" на побелелите си коси и подкани всяка жена, която се чувства притисната от обществото да боядисва косите си, просто да не го прави.

Не всички гости на вечерята приеха #makeupfree идеята с отворени обятия - Рейчъл Зоуи демонстративно се появи с тон/тон и половина фон дьо тен и дебел слой спирала, както и задължителния глос. Други обаче, като Деми Мур и Кейт Хъдсън, намериха идеята за вдъхновяваща, което си личи по сияещите им лица.

Повод за партито даде лансирането на козметичната серия на компанията (напоследък е особено тенденциозно в Холивуд всеки да има грим и козметична линия). Философията на Гуинет бе кристално ясно презентирана чрез приятелките й. Непосредствено след вечерята дамите се присъединиха към оживена дискусия за красотата, стареенето и несъвършенствата, водена от Гуинет.

Кадрите заляха социалните мрежи, а обратната връзка е подчертано позитивна - съвсем разбираемо. Твърдим, че нуждата от тези позитивни по отношение на женската красота обсъждания е належаща, и Гуинет е открила не топлата вода, а перфектната ниша, в която да развива бранда си.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.