Говори ми за ЛЮБОВ, Весела Бабинова

Говори ми за ЛЮБОВ, Весела Бабинова

Ще говорим за Любов, и още как! Няма да спираме скоро! Ще я гоним, търсим, крадем, целуваме, разобличаваме, осуетяваяме, сграбчваме, освобождаваме, прегръщаме, ако се налага - ще й разкъсваме дрехите, дори! И Тя, също като близката си роднина Истината, е още по-красива, разгорещена и сексапилна, когато е гола.

Харизматична колкото и артистична, Весела Бабинова е едно от най-свежите лица на българските кино и театър. Носителка на Аскеер за Изгряваща звезда и ИКАР за Поддържаща женска роля, всеВесела (не е артистичен псевдоним, а никнейм в Инстаграм) днес ще ни говори за Любов - слушаме!

View Sofia: Вярваш ли в мита за разделената на две душа, която цял живот търси своята половина? Намерила ли си своята?
Весела Бабинова:
По-скоро вярвам и съм я намерила, да.

V.S.: По какво ще я познаем? Къде те връхлетя за първи път?
В.Б.:
Ще я познаем по начина, по който общуваме с нея. Друг път може да се случи да не я познаем много дълго време. Мен сега ме свари неподготвена и почти напълно отричаща, че е възможна.

V.S.: Какво правим, когато си тръгне, без да попита дали сме готови да живеем без нея?
В.Б.:
Продължаваме нататък с опита да вярваме, че явно не е била нашата. Често никой не ни пита как ще ни е по-удобно да живеем и слава Богу, защото, ако всичко се случваше, както си го планираме, щеше да е доста скучно май.

V.S.: Някои отчаяно я търсят, други бягат от нея като дявол от тамян - все няма удогия, защо? Не я познаваме ли, страх ли ни е, не сме готови ли?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.