MARVELous преживяване: 19 нови супергеройски заглавия в HBO GO

MARVELous преживяване: 19 нови супергеройски заглавия в HBO GO

#cantwait

Героите от вселената на Marvel имат милиони фенове по света. Докато част от привлекателността на филмите за супергерои е техният фантастичен аспект, който можем да използваме като форма за бягство от проблемите, с които се сблъскваме в реалността, тези филми са също толкова популярни и заради обратното: отразяват човешкия опит и възможността и надеждата, че човечеството може да се справи с почти всяко предизвикателство! Ето защо от днес до 31 май в онлайн стрийминг платформата на HBO - HBO GO, разполагаме с 19 Marvel заглавия!

Днес, 10 април, е HBO GO премиерата на трилогията за "Железния човек", а другите достъпни за гледане в момента заглавия са "Отмъстителите: краят" (2019), "Капитан Марвел" (2019) и "Спайдърмен: далече от дома" (2019).

Вижте трейлъра на трилогията за Тони Старк (Железния човек):

Към колекцията в HBO GO предстои да бъдат добавени поетапно "Капитан Америка: първият отмъстител"; "Капитан Америка: завръщането на първия отмъстител"; "Първият отмъстител: войната на героите"; "Тор"; "Тор: светът на мрака"; "Тор: рагнарок"; "Черната пантера"; "Доктор Стрейндж"; "Пазителите на Галактиката"; "Пазителите на Галактиката vol.2";  "Отмъстителите"; "Отмъстителите: ерата на Ултрон" и "Отмъстителите: война без край".

Всеки петък - считано от днес - в онлайн стрийминг платформата ще сa достъпни нови заглавия:

10 април: "Железният човек" 1, 2 и 3
17 април:
"Капитан Америка: първият отмъстител"; "Капитан Америка: завръщането на първия отмъстител"; "Първият отмъстител: войната на героите"
24 април:
"Тор"; "Тор: светът на мрака"; "Тор: Рагнарок"
1 май:
"Черната пантера"; "Доктор Стрейндж"; "Пазителите на Галактиката"; "Пазителите на Галактиката vol.2"

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.