Giorgio Armani Beauty - 20 години красота!

Giorgio Armani Beauty - 20 години красота!

20 отличителни години в красотата!

 

Giorgio Armani Beauty празнува своя 20-ти рожден ден в бюти индустрията, но това не е просто юбилейна дата за една фантастична козметична линия, а поредният изкачен връх на един от най-красивите умове на нашето време - Маестро Джорджо Армани.

Хайлайт не само в концепцията, но и в изпълнението на великолепните формули на Giorgio Armani Beauty, са отдадеността и иновацията - екипът на къщата застава зад веруюто, че истинската елегантност е да бъдеш себе си, а макиажът трябва да оставя усещане за лекота, дълготрайност, комфорт и лесно нанасяне. Култът към съвършенство поставя високи стандарти, които не просто ни карат да изглеждаме и да се чувстваме по-красиви, но и ни помагат да разкрием себе си по един уверен маниер. А самият Джорджо Армани споделя следното: “Смятам, че красотата идва отвътре. Моите творения нямат за цел да замаскират или прикрият индивидуалността, а да я подчертаят.”

Отдавайки почит към отличителната визия, глобалната посланичка на бранда Кейт Бланшет и лицата на Giorgio Armani Beauty - Барбара Палвин, Сара Семпайо, Грета Феро, Иления Тома, Дени Елиас, Рания Фауаз и Медизин Райан, заснемат лаконични черно-бели фотографии, посветени на 20-тата годишнина на любимия козметичен бранд.

А сега нека си припомним основните формули, издигнали Giorgio Armani Beauty на най-високо ниво:

ARMANI GLOW
Изключително фини леки текстури, осигуряващи пълен комфорт на кожата с дълготраен ефект. Armani Glow се превръща в символ, именно защото ни доставя безупречен тен с напълно естествен вид - характерното и неподражаемо сияние е признато от медиите и оценено от професионални гримьори и потребители от цял свят.

LUMINIOUS SILK фон дьо тен 104 лв.

Сияйна икона
Пионерът в гримовете LUMINOUS SILK фон дьо тенът е първият изказ на философията на бранда за съвършен тен и усещане за лекота. С LUMINOUS SILK козметичните лаборатории на Armani създават технологията Micro-FilTM Light. Формулата подчертава контурите на лицето със светлина и създава изключително деликатен копринен ефект.

Линда Кантело, международен гримьор за Giorgio Armani, се изказва така:

“LUMINOUS SILK веднага се превърна в култ за гримьорите и за жените. Той е безупречен и перфектен за професионален грим, създава сияен, естествен и свеж тен. Дава възможност за подчертаване на желаното и скриване на нежеланото с помощта на светлината и сенките.”

Дрескод за лицето
През изминалите 20 години Giorgio Armani създава дрескод за лицето с откритията си във формулите, които отговарят на всяка нужда: богати, но леки текстури, покритие без усещане за тежест, винаги лесна техника за безупречно нанасяне. Подбирайки точно това, което помага за подчертаване на тена, Giorgio Armani създава богата гама фон дьо тени, които могат да бъдат подбрани за усъвършенстване и в отговор на всяко настроение.

POWER FABRIC фон дьо тен 106 лв.

Осигурявайки едновременно усещане за втора кожа и пълно покритие, гамата POWER FABRIC осигурява дълготраен грим с фон дьо тен и коректор, които заедно елиминират всички несъвършенства.

DESIGNER LIFT фон дьо тен 114 лв.

За мигновено съвършенство и максимално сияние, фон дьо тенът DESIGNER LIFT е създаден с изключителния пигмент Prussian Blue Pearl. Така с лекота се придава интензивна дълбочина и озаряване, съживяване кожата и коригиране на неравномерния тен, скривайки повяхването и добавяйки мек фокус.

Вдъхновяваща увереност

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.