Beauty Starter: Ивелина Чоева, child of the Universe

Beauty Starter: Ивелина Чоева, child of the Universe

The Bulgarian Girl with a Vogue Cover...

Много успешен модел, търсен маркетинг специалист и социално ангажирана жена, чиито идеи и цели не могат да бъдат спрени дори от световна пандемия. И да, красотата ще спаси света, ако красотата е Ивелина Чоева - защото красота и излъчването й носят послание!

Между фотосесиите за Fendi, Max Factor, Samsung, Vogue Ukraine и Harper's Bazaar, модните подиуми в Истанбул, Лондон, Париж, Милано, Ню Йорк, Дубай и Банкок, всички ангажименти около двата модни бранда, които консултира, и безбройните пътувания, Ивелина успява да създаде цяла онлайн платформа с много благородна кауза (четем повече за "ЗаТеб" ТУК), да отпразнува 23-тия си рожден ден - крадем си момент, за да я поздравим специално! - с най-близки приятели и някак винаги й остава време да си поговори с ViewSofia.

"Българката от корицата на Vogue" e перфектният пример за това, че красотата расте отвътре навън - Ивелина е много фин човек, винаги готов да откликне на идея или хрумка, в която вярва, а всичко това е подкрепено от много естествена и неподправена красота, която не оставя безразличен.

Спечелила си отдавна приза ни "Жена за пример", днес се обръщаме към разкрасителните й ритуали, тайни и съвети, за да видим какво толкова специално се крие зад перфектната визия, към която се оглеждаме ден след ден. Нали ще спасяваме света все пак...

View Sofia: Разкажи ни за най-странния си бюти навик?
Ивелина Чоева:
Нямам странни навици, бюти режимът ми е много простичък и лесен. Може би единственото нещо, което е "странно" е , че често използвам кафето, което остава като отпадък от машината - като скраб за лице и тяло. Също така пощипвам бузките си сутрин, имам чувството, че си събуждам лицето по този начин.

V.S.: И за "по-обикновените"?
И.Ч.:
Дневен, нощен, околоочен крем и домашни маски с мед и канела - simple as that.

V.S.: Красивата и здрава кожа е отговорност колкото на външната грижа, толкова и на грижите, които полагаме за тялото и духа си - сън, хранене, спорт. Вярваш ли в това и е какво се изразява тази вътрешна грижа при теб?
И.Ч.:
Абсолютно! Липсата на сън, храна и спорт, както и стресът веднага се отразяват. Старая се да спазвам здравословен режим, но най-добре изглеждам когато съм щастлива и влюбена.

V.S.: Значи по вида ти можем да съдим, че си много влюбена!

V.S.: Има ли по-универсален бюти продукт от червеното червило?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.