Следва

WIN IT! Хиперпигментация no-more с PHOTO REVERSE от Esthederm

Beauty Starter: Ивелина Чоева, child of the Universe

The Bulgarian Girl with a Vogue Cover...

Celebrity beauty преди 3 години

Много успешен модел, търсен маркетинг специалист и социално ангажирана жена, чиито идеи и цели не могат да бъдат спрени дори от световна пандемия. И да, красотата ще спаси света, ако красотата е Ивелина Чоева - защото красота и излъчването й носят послание!

Между фотосесиите за Fendi, Max Factor, Samsung, Vogue Ukraine и Harper's Bazaar, модните подиуми в Истанбул, Лондон, Париж, Милано, Ню Йорк, Дубай и Банкок, всички ангажименти около двата модни бранда, които консултира, и безбройните пътувания, Ивелина успява да създаде цяла онлайн платформа с много благородна кауза (четем повече за "ЗаТеб" ТУК), да отпразнува 23-тия си рожден ден - крадем си момент, за да я поздравим специално! - с най-близки приятели и някак винаги й остава време да си поговори с ViewSofia.

"Българката от корицата на Vogue" e перфектният пример за това, че красотата расте отвътре навън - Ивелина е много фин човек, винаги готов да откликне на идея или хрумка, в която вярва, а всичко това е подкрепено от много естествена и неподправена красота, която не оставя безразличен.

Спечелила си отдавна приза ни "Жена за пример", днес се обръщаме към разкрасителните й ритуали, тайни и съвети, за да видим какво толкова специално се крие зад перфектната визия, към която се оглеждаме ден след ден. Нали ще спасяваме света все пак...

View Sofia: Разкажи ни за най-странния си бюти навик?
Ивелина Чоева:
Нямам странни навици, бюти режимът ми е много простичък и лесен. Може би единственото нещо, което е "странно" е , че често използвам кафето, което остава като отпадък от машината - като скраб за лице и тяло. Също така пощипвам бузките си сутрин, имам чувството, че си събуждам лицето по този начин.

V.S.: И за "по-обикновените"?
И.Ч.:
Дневен, нощен, околоочен крем и домашни маски с мед и канела - simple as that.

V.S.: Красивата и здрава кожа е отговорност колкото на външната грижа, толкова и на грижите, които полагаме за тялото и духа си - сън, хранене, спорт. Вярваш ли в това и е какво се изразява тази вътрешна грижа при теб?
И.Ч.:
Абсолютно! Липсата на сън, храна и спорт, както и стресът веднага се отразяват. Старая се да спазвам здравословен режим, но най-добре изглеждам когато съм щастлива и влюбена.

V.S.: Значи по вида ти можем да съдим, че си много влюбена!

V.S.: Има ли по-универсален бюти продукт от червеното червило?
И.Ч.:
Миглоизвивачката! Моментално освежава излъчването и погледа.

V.S.: Нанасянето на кой продукт от разкрасителния режим те прави мигновено щастлива?
И.Ч.:
Наскоро преоткрих лавандуловата вода за лице, обожавам момента, в който капчиците докоснат кожата ми.

V.S.: Провъзгласихме Хиалуроновата киселина за Супергероя на нашето време, кой е "героят", повлиял най-силно в изграждането на твоята рутина?
И.Ч.:
Мой герой стана не продукт, а процедура. Започнах да си вливам витамини със системи в клиника Belissimo, София. Това наистина не е реклама! Имах много проблеми с имунитета, непрестанните пътувания и други външни фактори. И като казвам проблеми, визирам херпеси, акне, подкожни пъпки и какво ли още не. Бях се отчаяла, докато не изпробвах витамините и стана същинско чудо! Не само външно, но и вътрешно.

V.S.: Нещо, което научи за грижата за кожата, от:

- мама: "Не си стискай пъпките и винаги използвай околоочен крем!"
- приятелка: Силата на sheet маските! Препоръча ми ги приятелка и съм супер доволна - особено когато бързам.
- като модел: "Не забравяй устните и грижата за тях!" Гримьор ме научи на ежедневен ритуал за устни, който правя често.

V.S.: Помниш ли кога се гримира за първи път?
И.Ч.:
Помня - когато бях на 9-10 годинки, но майка ми ми е разказвала, че от много малка съм и крадяла червилата от несесера и съм рисувала по лицето си и стените вкъщи, което не я е радвало особено много, както може да предположите, хаха.

V.S.: Един съвет, който би дала на 13-годишната теб?
И.Ч.:
Може да прозвучи нескромно, но мисля, че тя няма нужда от моите съвети.

V.S.: А такъв, в който би искала да се вслушваш повече сега?
И.Ч.:
По темата с грижата за кожата: Никога не забравяй слънцезащита!

V.S.: От известно време насам основен топик в Редакцията ни е превенцията. В режима ти присъства ли стъпка, която е ориентирана към превантивната грижа за кожата?
И.Ч.:
Превантивно се боря единствено с пъпчиците и други подобни врагове. Старая се да съм постоянна, за да не се налагат спешни мерки изведнъж.

V.S.: Кога за първи за първи път усети нуждата от такъв продукт? Кое те накара да осъзнаеш липсата му в рутината си?
И.Ч.:
Както казах, няма нещо определено. Терапията с витамините може да се впише и по този въпрос, като до нея опрях след срив на имунната система, който се отрази и върху кожата.

V.S.: Три продукта, които винаги носиш у себе си?
И.Ч.:
Балсам за устни, мини парфюм в колата, а за трето... не мога да се сетя, явно са само два, хаха.

V.S.: Една тайна от козметичната чантичка?
И.Ч.:
Домашно направен крем за лице от баба с лайка. Шшш!

V.S.: На сет е най-важно да има?
И.Ч.:
Чиста кожа и готин екип.

V.S.: Какво спасява кожата от изсушаване, когато пътуваш?
И.Ч.:
Вода, вода и много вода.


Хидратация, хидратация и пак хидратация, или всичко, което трябва да знаем за Хиалуроновата киселина


V.S.: Твоята бюти мантра е?
И.Ч.:
Less is more! Натурални продукти, хидратация и пълноценен сън.


"Старая се да съм постоянна в грижата за кожата, за да не се налагат спешни мерки изведнъж" - взимаме цитата на прекрасната Ивелина като отправна точка и припомняме нещо, за което вече говорихме надълго и широко, но си струва да повторим. Превантивната грижа е най-добрата грижа! Ето защо никога не е прекалено рано да започнем да се грижим за първите белези на стареене. За целта, по-добра комбинация от ХК и Глицерин НЯ-МА! Хидратиращият гел Eucerin® Hyaluron-Filler е подходящ е за всеки тип кожа, включително и чувствителна, с белези или с вече забележими признаци на стареене. Гел-буустерът се вписва лесно във всяка рутина, а ако вече използваме продукти от серията Hyaluron-Filler на Eucerin®, е чудесно допълнение към цялостната грижа.

И противно на всеобщото мнение, на 20, например, моментът вече да започнем да полагаме анти-ейджинг грижа е удачен, да не кажем задължителен!


Eucerin® Hyaluron-Filler Ултралек хидратиращ гел се предлага в България - онлайн ТУК, както и в по-добрите аптеки - в опаковка от 30 мл на препоръчителна цена 33.97 лв.

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 1 седмица

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи