Следва

На кухненския плот с Ganni

Какво ново: Gucci вдига цените с до 10%

От поредицата "Пандемията ще ни излезе скъпо"...

All fashion преди 3 години

За последния месец цените на два от най-емблематичните модела чанти на италианския моден гигант - Dionysus и Zumi - са поскъпнали с между 5 и 9% в Италия, Обединеното кралство и Китай. Информацията е потвърдена от проучване на статистическата агенция Jefferies.

"Не сме изненадани, че толкова популярен бранд, по примера на други компании, повишава цените на продуктите си, за да компенсира загубите от последните няколко месеца", казва Флавио Кереда, аланизатор на въпросната компания.


Кой как избра да се рекламира: Джейн Фонда в еко кампанията на Gucci


Говорителят на Франсоа Пино, шеф на конгломерата Kering, собственик на Gucci, отрича подобно поскъпване, но същевременно не предоставя и опровержение.

През май от ръководството на Chanel също повишиха цените на чантите и кожените си изделия, за да покрият големите разходи за сурови материали, които на свой ред поскъпнаха като следствие от пандемията.


Gucci дарява 2 милиона евро за борбата с пандемията


Припомняме, че организационно Gucci търпи големи промени, включително и като присъствие в модния календар.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.