Следва

Дневен ХОРОСКОП - 28.07.2020

Определиха Принц Уилям за най-НЕпривлекателния плешив мъж в света

Важното е, че Кейт си го харесва...

Love преди 3 години

Докато кралските биографи пишат сценарии в главите си и редят клюка до клюка от новата доста разкриваща книга за Британската монархия, фенове на младите монарси се отдават на далеч по-развлекателни занимания, като например да подреждат по привлекателност членовете на кралския двор. За жалост, впечатляващият брой фенове на Короната не успяха да помогнат на Принц Уилям да се "спаси" от едно неособено престижно първо място.

The Mirror предава резултатите от анкетата сред стотици хиляди фенове онлайн за "най-привлекателен плешив мъж", в която Принц Уилям изостава драстично сред всички други участници - с едва два процента в полза на сексапила си. "Липсата на окосмяване по темето на престолонаследника го прави да изглежда стар и тъжен, не секси и атрактивен", аргументират вота си гласуващите.

Противоположно на Принца, гологлавият Вин Дизел се харесва на публиката - 35%, за да бъдем точни. "Голата глава го прави да изглежда като истински куражлия - герой", гласят коментарите.

На второ място по привлекателност сред гологлавите е 48-годишният Дуейн Джонсън - Скалата, следван от 53-годишният Джейсън Стейтъм.

Проучването, информират още от The Mirror, е проведено от лондонска клиника за присаждане на коса.

More Love