Следва

Очарованието на социалните клубове

Булката беглец: 5 звездни сватби, отменени в последния момент

Runaway Brides... and Grooms

Love преди 3 години

Всеизвестна факт е, че жените сме склонни на далеч по-емоционални изблици, оттам решения (кои добри, кои не чак толкова) и действия от мъжете. Общо взето, науми ли си нещо една жена, трудно ще я разубедите - включително, ако е решила да отмени сватбата си, която вероятно е организирала в продължение на мъчителни месеци, даже години. Известните дами не правят изключение, дори от тази екстремна група на "булките бегълци".

Няколко седмици, дни, защо не и часове - припомняме пет от най-ненадейно отменените сватби в историята на Холивуд.

Джулия Робъртс - Кийфър Съдърланд
Самата звезда от кино класиката "Булката беглец" повтаря сценария в собствения си живот: Джулия знае от личен опита какво е да отмениш сватба в последния момент... може би не да зарежеш някого пред олтара, но със сигурност отменянето на сватбени покани в последния момент не й е никак чуждо. Малко преди да удари заветния сватбен ден за Робъртс и тогавашния й партньор - актьорът Кийфър Съдърланд, Джулия го хваща в крачка. Актрисата спипва Кийфър в леглото с друга жена и всичко е OVER. Робъртс не вдига скандал, защото, както знаем, отмъщението е ястие, което се сервира студено. Три дни преди насрочената церемония, актрисата си събира багажа и заминава на почивка с приятел на годеника си. Не е нужно да изясняваме, че сватбата така и не се провежда...


Сиена Милър - Джъд Лоу
Друга звезда нарушила брачния обет преди да го е дала е Сиена Милър. В случая единственият прегрешил е актьорът Джъд Лоу, който изневерява системно на половинката си със бавачката на децата си Седи Фрост, а единствената "вина" на Сиена е, че разбира. Естествено, актрисата веднага разваля годежа и отказва да се омъжи на Джъд. Интересен е фактът, че по-късно двамата се събират, но още по-напред във времето се разделят заради друга изневяра на високия рус мъж.


Кайли Миноуг - Джошуа Сас
Сватбата на австралийската звезда Кайли Миноуг и изгряващия актьор Джошуа Сас е планирана за 2017 г. Въпреки факта, че младоженецът е 20 години по-млад от изпълнителката, това не пречи на двама им да изградят връзка, която изглежда достатъчно хармонична и обещаваща, че да просъществува още дълго. Доста неочаквано за широката публика, сватбеното тържество е отменено няколко дни преди обявената дата без никакво обяснение. По-късно приближени до двойката обясняват, че за съжаление, на много късен етап Кайли разбира, че Джошуа е обикновено жиголо, което търси слава и стабилен доход.


Дженифър Лопес - Бен Афлек
В тази двойка беглецът е младоженецът, не булката. Бен и Джен трябва да се вземат на 14-ти септември 2003 г., но малко преди това Бен разваля годежа - отново - без каквото и да било обяснение. Според слуховете, които се носят из жълтите издания, Афлек се плаши от популярността на бъдещата си съпруга и чисто и просто е уморен от това пресата да го нарича "господин Лопес". Съответно, актьорът взема решението, че да заживее извън сянката на жената до себе си е по-важно отколкото любовта им - сватбата е отменена, а Дженифър е оставена с разбито сърце и преминава през доста тежък период.


Чарлийз Терон - Шон Пен
Вероятно може да се напише книга от мълви и слухове, подклаждащи изградената репутация на лошо момче до името на Шон Пен. Почти няма човек, който да е работил с актьора, и да не е правил коментар за недружелюбния му нрав и алкохолен проблем, граничещ със зависимост. Сред актрисите, които са му партнирали, дори се разказват истории, че Шон има склонност да проявява насилие върху жени, но на Чарлийз Терон, изглежда, слуховете не й пречат - вероятно защото приятелството й с Пен датира от много години назад и вижда само добрите черти на характера му. Приятели на Терон я предупреждават многократно за лошия нрав на избраника й, но тя не им обръща внимание и се заема с организацията на сватба (през 2015 г.). Церемония, която обаче така и не се провежда - Чарлийз хвърля годежния пръстен и не поглежда назад... може би се досещате защо.

More Love